Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
234
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[SATILIK] Asus 1005HA Netbook
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
B
10 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 [SATILIK] Asus 1005HA Netbook
< Resime gitmek için tıklayın >

Uzun zamandır elimde olan az kullanılmış Asus 1005HA modeli netbook'u satıyorum. 1005HA'nın farklı donanıma sahip farklı modelleri var, bu ilanda sattığım modelin ayırt edici özellikleri şu şekilde:

  • Intel® Atom™ N280
  • 250GB HDD
  • 2GB RAM
  • 6 Hücre 48Wh Li-ion Batarya

Bu listelediğim ayırt edici özelliklerin dışındaki tüm ortak özelliklere bu adresten ulaşabilirsiniz.

Bilgisayar tamamen sorunsuzdur. Medya bilgisayarı olarak ekran klavyesi ve kablosuz fare ile kullanıldığından klavye ve touchpad bölümünde hiçbir şekilde yıpranma yoktur. Bu güne kadar hiç servise gitmesini gerektirecek bir sorun oluşturmadı. İşletim sistemi olarak üzerinde Lubuntu bulunmakta. Windows kurulumu da mümkün tabii ki (hatta cihaz Windows 7 ile gelmişti) fakat Windows, bir netbook üzerinde gereksiz ağırlık yapan bir işletim sistemi olduğundan ve görece HDD üzerinde daha çok yer kaplıyor olduğundan Windows yerine Lubuntu kurulumu yaptım. Chromium OS (Chrome OS'un açık kaynak kodlu versiyonu) kurulumu da mümkün. Hatta Android ve biraz eski bir sürüm olsa da Mac OS 10.6 kurulumu yapanlar da var internette

İstenilirse bilgisayarı satarken işlemciye 1.9 GHz hızına ulaşacak şekilde hızaşırtma (overclock) yapabilirim. Sormak istediğiniz soru varsa PM atabilirsiniz. Sahip olduğu donanıma göre dizüstü bilgisayarlar ile takas düşünebilirim. Ciddi alıcılara bilgisayarın resmini atabilirim (ilanın yukarısına koyduğum bilgisayar ile tamamen aynı olduğuna emin olabilirsiniz, görsel olarak hiçbir kusuru yoktur, ilanı koyarken akşam saatine denk geldiğinden ve az ışıkta resimlerdeki detaylar gözükmediğinden yukarıya temsili resim koydum, söylediğim gibi ilgilenenlere resmini çekip atabilirim). Ankara'da oturanlar ilk elden inceleyip alabilirler.

İstediğim fiyat 250TL
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.