Selamlar arkadaşlar. yeni aldığım fiat albea speedgear otomatik vites 1.2 16 valf aracıma ilk defa tüp taktırmak istiyorum. hayatımda hiç lpg li araç kullanmadım. netten yaptığım araştırmalardan da bir sonuca ulaşamadım. bu konuda özellikle tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. yaşadığım yer kütahya. aracın piyasası göz önünde bulundurularak lpg kitinin maksimum 1.500 tl. yi geçmeyen tavsiyelerde bulunulursa iyi olur.şu an araç şehir içi 9lt /100 km. civarı yakıyor. haliyle benzinde 5 tl olunca yakıt çok geliyor.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.