Fenerbahçe'nin Antalyasporlu Emrah ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'nin ligin en iyi kanat oyuncularından Emrah Başsan’la her konuda anlaştığı öne sürüldü. Yıldız isim için Medical Park Antalyaspor’a 2 milyon Avro ödeneceği ifade ediliyor. AMK'nın haberine göre Fenerbahçe bu sezon hem kaliteli hem de bol alternatifli bir kadro sayesinde şampiyonluğa kolayca ulaştı. Gücünü muhafaza etmek isteyen sarı-lacivertliler, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. İlk transfer küme düşmüş bir ekipten yapıldı. Ligin en iyi kanat oyuncularından biri olarak gösterilen Emrah Başsan’la her konuda anlaşıldı. Hem sağ açık hem de sol açıkta ter döken ve rakiplerine kök söktüren Emrah ile lig bittiği an sözleşme imzalanacak.
22 yaşındaki futbolcunun kulübü Antalyaspor ile olan sözleşmesi 2016’ya kadar sürüyor. Ancak küme düşen Antalya’nın, pazarlık masasında eli güçlü değil. Çünkü Emrah önünün tıkanmasını istemiyor. Bu nedenle işin 2 milyon avroya noktalanması bekleniyor. Emrah bu sezon 31 maçta 4 gol attı. (AMK) guzel transfer olur ınsallah alırız
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'nin ligin en iyi kanat oyuncularından Emrah Başsan’la her konuda anlaştığı öne sürüldü. Yıldız isim için Medical Park Antalyaspor’a 2 milyon Avro ödeneceği ifade ediliyor.
AMK'nın haberine göre Fenerbahçe bu sezon hem kaliteli hem de bol alternatifli bir kadro sayesinde şampiyonluğa kolayca ulaştı. Gücünü muhafaza etmek isteyen sarı-lacivertliler, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. İlk transfer küme düşmüş bir ekipten yapıldı. Ligin en iyi kanat oyuncularından biri olarak gösterilen Emrah Başsan’la her konuda anlaşıldı. Hem sağ açık hem de sol açıkta ter döken ve rakiplerine kök söktüren Emrah ile lig bittiği an sözleşme imzalanacak.
22 yaşındaki futbolcunun kulübü Antalyaspor ile olan sözleşmesi 2016’ya kadar sürüyor. Ancak küme düşen Antalya’nın, pazarlık masasında eli güçlü değil. Çünkü Emrah önünün tıkanmasını istemiyor. Bu nedenle işin 2 milyon avroya noktalanması bekleniyor. Emrah bu sezon 31 maçta 4 gol attı. (AMK)
guzel transfer olur ınsallah alırız
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >