K

Emekli Yönetici
24 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme (?)
124 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
6 yıl
30 Saniyelik Bir Anket Doldurur Musunuz ?
Merhaba arkadaşlar, ödevim için gerekli olan 30 saniyelik bir anketi zamanınızı ayırarak doldurursanız çok memnun olurum
Şimdiden teşekkür ederim.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAyPV9xfbDkDr7HZqf8b4e3JtFOWgB1fa-H33kPoFT8rVvIw/viewform?usp=sf_link
K
6 yıl
Hücum Planımız Yok
Evet , arkadaşlar yanlış anlamadınız . Fenerbahçe futbol takımının herhangi bir hücum planı bulunmamaktadır. Temel düşünce bir şekilde gol atmak olan bu takımın herhangi bir bireysel hareket olmadan tek yapabildiği iş stoperlere ileriye uzun top oynatmak ve forvetteki uzun arkadaşın sağa sola top indirmeye çalışmasından ibarettir .
K
6 yıl
Rakamlar Valbuena , Kocaman Aatıf Diyor
Valbuena, Trabzon derbisinde sadece asist yapmakla da kalmadı. 27 dakika sahada kalan sarı-lacivertli yıldız, ceza alanına 7 orta yaptı; 2 de kilit pas vererek takımın hücum gücüne büyük destek sağladı.

Ayrıca tecrübeli orta saha, Kocaman'ın ısrarla tercih ettiği Aatıf'a her kulvarda fark atmış durumda. İşte rakamlarla Valbuena- Aatıf arasındaki büyük fark: AATIF'ta n sadece 4 maç fazla oynamasına rağmen tam 12 gole katkı sağlayan Valbuena yine de yedeklikten kurtulamadı. Tecrübeli orta sahanın Avrupa Ligi elemeleri ile Türkiye Kupası'ndaki golleri de hesaba katılırsa skora toplam etkisi 20'yi (6 gol, 14 asist) buluyor. Aatıf'ın tüm maçlardaki gol sayısı ise 1, asisti yok.
Valbuena asistleriyle sadece takımda değil ligde de lider durumda. Tecrübeli oyuncu bu sezon tüm kulvarlarda en çok gol pası veren isim oldu.

Valbuena (F.Bahçe) 25 maç 14 asist
Visca (Başakşehir) 27 maç 10 asist
Quaresma (Beşiktaş) 25 maç 8 asist
Belhanda (G.Saray) 19 maç 6 asist
Deniz Türüç (Kayeri) 22 maç 6 asist
Serdar Gürler (Osmanlı) 23 maç 6 asist
K
7 yıl
Mehmed (Bir Cihan Fatihi )-BİTTİ- Kenan İmirzalıoğlu \u0026 Kanal D - Salı
Kadim şehir yüzyıllar boyunca defalarca kuşatılmış; ama ne toplar güçlü surlarında tek bir gedik açabilmiş ne de Haliç’in devasa zinciri düşman gemilerine geçit vermiştir. Üstelik Mehmed şehri almak istiyorsa yalnız Bizans İmparatorluğu'na ve arkasındaki Hristiyan âlemine karşı değil, devlet içindeki en büyük muhalifi kudretli veziriazam Çandarlı Halil Paşa’ya karşı da mücadele etmek zorundadır.

Çağının çok ötesindeki bu büyük Sultan parlak zekâsı, askeri ve stratejik dehası, aklı ve zafere olan inancıyla, her türlü engeli aşarak ilerler. Tahta çıktıktan iki yıl sonra şehri kuşatır, yalnızca 53 gün süren bir kuşatmanın ardından, “imkânsız” denileni başararak Konstantinopolis’i fetheder. En büyük hayalini gerçekleştirerek adını tarihe yazdırır. O günden sonra Fatih namıyla anılan Sultan Mehmed Han, bu zaferiyle yeni bir çağın kapısını aralar ve yüzyıllar boyunca kıtalara hükmedecek olan büyük bir Cihan İmparatorluğu'nun da temellerini atar.

Yapım : O3 Medya
Yönetmen : Cevdet Mercan
Yapımcı : Onur Güvenatam
Senaryo : Ercan Mehmet Erdem

KENAN İMİRZALIOĞLU( Mehmed), Gürkan Uygun (Delibaş), Büşra Develi (Eleni), Hazal Filiz Küçükköse (Melike), Funda Eryiğit (Evdoksiya), Sedef Avcı (Gülbahar), Ertan Saban (İmparator Konstantin), İsmail Demirci (Şehzade Orhan), Atsız Karaduman (Zağanos Paşa), Burak Tamdoğan (Şahabettin Paşa), Meral Çetinkaya (Daye Hatun), Altan Erkekli (Mimar Müslihiddin), İdil Fırat (Mara Hatun), Toprak Sağlam (Teodora), Kaan Çakır (İshak Paşa), Serdar Orçin (Demetrius), Yavuz Sepetçi (Notaras), Leyla Tanlar (Esleme), Mert Yazıcıoğlu (Korkut) ve ÇETİN TEKİNDOR (Çandarlı Halil Paşa), Taner Birsel ( Konuk oyuncu).

Dizide Metin Akpınar , Selin Demiratar , Seda Bakan , Serkan Keskin isimleri de vardı ancak çekilen ilk bölümün kötü olmasından sonra dizi kadrosundan çıkartıldılar .

‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’nin çekimleri, Maltepe Üniversitesi’nden kiralanan 40 dönümlük araziye kurulan çadırlar ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ın Arnavutköy’deki platolarında yapılıyor .

Dizinin Afişi : < Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız


Videoyu izlemek için tıklayınız


Videoyu izlemek için tıklayınız


Videoyu izlemek için tıklayınız
K
7 yıl
Rossi Bildiğimiz Gibi
La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da forma giyen Giuseppe Rossi, hafta sonu Eibar'a karşı talihsiz bir sakatlık yaşadı.


Maça ilk 11'de başlayan ve 35. dakikada sakatlanarak yerini Claudio Beauvue'ye bırakan Rossi'nin durumu belli oldu.

Kulüp doktoru, İtalyan oyuncunun sol diz ön çapraz bağlarının koptuğunu ve 6-7 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Rossi'nin tedavisi, ABD'de sürdürülecek.

Kariyerinde beşinci kez dizinden ciddi bir sakatlık geçiren 30 yaşındaki oyuncu, bunun üzüntüsünü yaşıyor.
K
7 yıl
STSL 26. Hafta | Karabükspor - Fenerbahçe | 01.04.2017 | 19.00
ilk 11 ; Fabiano

Vdw-skrtel-kjaer-hak

Josef-topal

Lens-alper-şeşu

Rvp
K
7 yıl
STSL 19. Hafta | Kayserispor - Fenerbahçe | 29.01.2017 | 19.00
Bol gollü bir galibiyet dileği ile ...
K
7 yıl
STSL 15.HAFTA FENERBAHÇE - GENÇLERBİRLİĞİ 19-12-2016 20:00
3 puanı rahatça alırız inşallah


K
7 yıl
Renk Ayarları
Monster abra 4.1 kullanıyorum. Tavsiye ettiğiniz, kullandığınız renk ayarı var mi acaba ekran icin



Sizin bir öneriniz var mı
K
8 yıl
[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar . Umarım sezon sonunda şampiyon olabiliriz .

Tüm takım içi konuları ve transferleri buradan konuşalım .

Lütfen yazdığınız haberlerin , duyumların kaynağını yazınız.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.