nokia bh-214 bluetooth kulaklığı almayı düşünüyorum fakat aklıma takılanlar var. birincisi discovery ile daha doğrusu android ile uyumsuzluk sıkıntısı olur mu, ikincisi çalışırsa üstündeki tuşlar(şarkı değiştirme, durdurma vs. ) tam olarak çalışır mı? kulaklığın fiyatı uygun geldi 39 lira ve 7 saat müzik dinlenebildiği yazıyor, yani pil ömrü de güzel gibi ama uyumsuzluk konusu kafama takıldı. birçok yerde uyumlu yazsa da kullanan ve yorum yazan göremedim. bir bilgisi ya da önerisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
hocam ses kalitesi güzel. Yani çok iyi değil ama tatminkar. Valla ben en az 2 gün kullanıyorum telefonla. Çok müzik dinlemem ama sanırım 6-7 saat müzik dinletir.
hocam yorumların için çok sağol kulaklığı aldım. gerçekten güzel ve bütün fonksiyonlar çalışıyor. sesi gayet yeterli ki kulaklığın ayrılabilir olması da çok iyi. evde ses sistemine bağlayıp laptopla eşleştirerek kablosuz ses sistemi rahatlığını da yaşayabilirim artık
evet muadilleri bile pahalı ki daha iyileri ne olsun. bu fiyata alınabileceklerin en iyisi diyebilirim. kullanımı falan çok güzel fonksiyonel ama gariptir ses ayarını sınırsız mı yapmışlar ne bastıkça yükseliyor mübarek
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.