2006 corolla sedan terra aracımın üzerine inşattan parça düşmesi sonucu .arka cam patladı .kasko değiştirir mi. değiştirmezse kaç liradır. kaskodan değiştirmek için ne yapmak lazım .polis çağırdım zabıt tutmadı aracın yeri deyişmiş diye işi yokuşa sürdü. tahta uçmaya devam ederken aracı orda bırakamazdım fotolarını çekip 3-4 metre geri aldım polis geldiğinde yerine aldım lastik izi var ben rapor tutmam dedi anlayamadım neden bu kadar uzattığını....ne yapmam gerekiyor teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.