3

Teğmen
21 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
3
6 yıl
2006 toyota corolla 1.6 lpg ile kaç bin gider bilen deneyen duyan varmı ?
TOYOTA corolla 2006 1.6 motor araba lpg de kaç bin gider bilgisi olan varmı , rolanti oynuyo ve titreme var iki sabah üst üste araç lpgde iken stop etti kapak subap falan dediler . kararsız kaldım beklemedeyim .araç 158000 de lpg 60 binde takıldı .
3
6 yıl
araç içine bazan koku geliyo ne kokusu olduğunu anlayamadık .
araç benzin lpg ile çalışıyo gaz kokusumu benzinmi anlayamadık servis benzinle ilgili bir kaçak yok dedi .gazcıda kaçak yok dedi fakat ara ara geliyo yoğun trafikte klima açık hava sıcakken .fikri olan varmı?
3
11 yıl
corolla arka cam patladı.
kasko değiştirir mi. %60 hasarsızlık indirimim var kasko hiç delinmedi axa sigorta arka cam .cam evin önünde yan inşaattan düştüğünü tahmin ettiğimiz bir tahta düşmesi sonucu kırıldı ne yapmak gerekiyor bilen varsa sevinirim..
3
11 yıl
corolla arka cam patladı.
2006 corolla sedan terra aracımın üzerine inşattan parça düşmesi sonucu .arka cam patladı .kasko değiştirir mi. değiştirmezse kaç liradır. kaskodan değiştirmek için ne yapmak lazım .polis çağırdım zabıt tutmadı aracın yeri deyişmiş diye işi yokuşa sürdü. tahta uçmaya devam ederken aracı orda bırakamazdım fotolarını çekip 3-4 metre geri aldım polis geldiğinde yerine aldım lastik izi var ben rapor tutmam dedi anlayamadım neden bu kadar uzattığını....ne yapmam gerekiyor teşekkürler.
3
11 yıl
rolanti sorunu bitmedi yardım ...
izmirde hangi servis veya hangi usta busorunu çözer bilen varsa sevinirim ...
3
12 yıl
buji numarası yardım..
aracım corolla 1.6 vvt-ı terra benzin ıpg her zaman servise gittim ama en son lpg dönüşümü yaptırdığım yerde bujileri deyiştiriyoruz dediler bende deyiştirttim.çıkan buji DENSO K16R-U11 takılan buji NGK 2087 BKR5EYA KAFAMA kafama takıldı hangisi orjinal buji. kitapçığıda kaybettim ..bu yeni takılan bujilerle 10000 km ye yakın kullandım .cevaplarınız için teşekkürler
3
14 yıl
toyota corolla cant bijon sorunu yardım .
izmirdeyim menemen anılastikvegaz bayisinden 4 lastik .ve cant aldım aradan 3,5 ay geçti cuma gün ankaraya giderken bijonlar gevşedi ve bunu tamamen tesadüf farkettim 4 lastikde gevşedi . ankaraya 12 saatte gidebildim ankarada cms cant bayisine gittim somunlar yanlış dedi ve somunları deyiştirdik . fakat saplamalarında kısa kaldığını bu yüzdende gevşemi,ş olabileceğini söyledi . menemene geldim aldığım yer resmen tanımazdan geldi diyebilirim somınların hatalı takıldığını kabul ettiler ama geri iade almadılar parasınıda sora ödeyecekler patron çalışanın üzerine attı suçu o ödesin diye adam sora öderim dedi . neyse çelik cant deyişimi yapıldığında saplamalar deyişmesi gerekiyomu .? şu an üzerinde ankaradan aldığım allen başlı somun var . lastikçi bunlar iyi dedi fakat saplama deyişimine gerek yok ama saplama kısa kalmış sen bilirsin dedi ben ne yapıyım şimdi . saplama ve somun deyişimi mi yapayım .yoksa böyle idare edermi .bu arada toyota akdemirde saplama 7 lira somun 15 lira tanesi . cms aldığıma çok pişmanım .

< Resime gitmek için tıklayın >
3
14 yıl
lastik seçimi yardım
2006 toyota corolla tera sedan benzinli aracım var aldığım günden bu yana lastik değişimi yapmadım aldığımda birigston lastik vardı üstünde 42 000 km oldu . yol sesini en aza indirecek güvenli bir lastik almam gerek bu aralar. izmirde yaşıyorum hangi lastiği önerirsiniz . şimdiden teşekkürler .

< Resime gitmek için tıklayın >
3
15 yıl
BEHA elektrikli kat kalorifer sistemi
Beha konvektörlü radyatör
buürün hakkında bilgisi olan varmı bende klima alacaktım bu ürünü satan firma beni vaz geçirdi çok sağlıklı .ve klimaya göre tasarruflu ve az yer kaplıyo .beraber hesap yaptık 1000 lik olan bu günün fiyatları ile 2,5 lira yakıyo 24 saatte bir odaya yeterli gelebiliyo izalasyon iyiise tabi olmazsa iki tane takılıyo bir odaya .400 likten 2000 liğe kadar var bunlar kalorifer peteği gibi ama daha ince daha zarif. içinde resistans yok .biz denemeye karar verdik adamlar kasım gibi havalar soğuyunca gelecekler sistemi kuracaklar ve denemeye başlayacaz memnun kalırsak ve dedikleri gibi az yakarsa parasını verecez şu an bizden para istemiyorlar deneyin istemezseniz haber verin biz gelir alırız diyorlar .bu sistemle ilgili olarak bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler.
3
15 yıl
oto gaz kullanan toyota kullanıcıları.
merhaba 2006 1,6 terra sedan benzinli aracım var . önümüzdeki günlerde gazlı kullanıma geçmeyi düşünüyorum .daha önce gazlı araç kullanmadım hep benzinli kullandım bana ne tavsiye edersiniz . kullananlar varsa markadan memnunmu şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.