Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
815
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Paypal
D
13 yıl (286 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar herkese..

Arkadaşlar diablo 3 üzerinden 85 Euroluk bi satış yaptım geçenlerde.Babamın worldcard'ı (mastercard) üzerinden paypal hesabı açıp teyit etmiştim.Para 2 gün önce hesabıma yattı TL cinsinden.Yalnız dün Parayı kredi kartı yoluyla çekme butonuna tıklayıp aktif olan şu yapıkredinin mastercard logolu worldcard'ını (paypal'ı açtığım kart) girmek istediğimde; ''Kartınızı çıkaran banka bu işlemi onaylamadı. Sorularınız varsa lütfen kartı çıkaran bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Dilerseniz farklı bir kart girerek devam edebilirsiniz.'' yazısı belirdi.Yani birşekilde oyundan paypal hesabıma yatan parayı kredi kartı yoluyla çekmeye iznim olmadığını söyledi.Paypal açarken ya da teyit ederken filan kartla ilgili hiç sorun çıkmamasına rağmen parayı karta çekmeye çalışınca tıkandım.Sebebi ne olabilir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
13 yıl (2491 mesaj)
Yüzbaşı

Paypal ismiyle parayı çekeceğin kartın sahibinin isimlerinin aynı olması lazım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
13 yıl (6681 mesaj)
Yüzbaşı

RMAH kapansada şunlara bir son gelse... oyun resmen AH3 oldu yav.

Konuyu açan arkadaş için söylemedim. Genel olarak fikrimi belirttim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.