Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
427
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İİMMDAATTTTTTT
F
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

256 adsl'li internetim sabahtan beri yerlerde geziniyo.bana acil bir cözüm.bilgisayarda norton kurulu,updateleri yaptım virüs bulamadı.dün akşam sabaha kadar battel.net'te warcraft oynadım canavar gibiydi,şimdi kazaa bile bağlanamıyo,siteler çok yavaş acılıyo.yeni bir virüs mü var?



F
20 yıl
Yarbay

bendede hotmaıl ı açmıyor ama butun sıtelerı acıyor msn ıde acıyor
degısık degısık bı suru seyler olmaya başladı :)



B
20 yıl
Teğmen

adsl in hakkında biraz bilgi verirsen iyi olur. Modem ne usb mi



P
20 yıl
Yüzbaşı

servis sağlayıcı problemi onlarla görüş



R
20 yıl
Yüzbaşı

Kardeşim meraklanma bizdede tüm gün adsl bağlı bazen değil yavaşlamak site bile açmıyor hatta hiç internete giremiyoruz... Bunun sebebi telekomun daha çok abone almak adına ve tabii ki tek el olduğu için aynı port üzerinden birçok kullanıcıya hat vermesi..



F
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

+1



D
20 yıl
Yüzbaşı

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Rob Zombie</i>
<br />Kardeşim meraklanma bizdede tüm gün adsl bağlı bazen değil yavaşlamak site bile açmıyor hatta hiç internete giremiyoruz... Bunun sebebi telekomun daha çok abone almak adına ve tabii ki tek el olduğu için aynı port üzerinden birçok kullanıcıya hat vermesi..
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
+1 Zombie
aynen adsl kimi zaman bağlı olmuyor...



F
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

peki biz neden bu kadar parayı veriyoruz bu melete.düzgün bağlanmak için gece yarılarını mı beklicez



J
20 yıl
Yüzbaşı

Burasi İzmit pek bi problem yok burda adsl de .



F
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

bun işe il bazında bakarsak şuna bakmamız lazım; o ildeki port sayısı ve bir porta kaç kullanıcının düştüğü.istanbulu göz önüne alırsak bu başka bir sorun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.