F

Teğmen
07 Mayıs 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
19 yıl
Scandiskin bozdugu dosyalar, Kurtarilabilir mi?
bir arkadaşımın büyük bir sorunu var.lütfen suna bir el attın:
Dostlar panik atak halindeyim. Gece bir sekilde ya elektirikler gitti yahut donanimsal bir problemden dolayi makine resetlenmis. Sabahleyin kalktigimda yeniden açildigini gördüm. Neyse her zamanki gibi emuleyi baslatmak istedigimde yol bulunamadi felan dedi. Uyku sersemi ne oluyor felan derken bir baktim emuleyi çalistirdigim ikincil diskim ortalarda yok. Makineyi kapattim bütün kablolari kontrol ettim. Açtigimda ikincil hdd gördü. Ve bir hata yaptim. Açilista scandiski baslatti windows. Devam ettirdim. Acilen evden ciktim makineyi scandisk yaparken biraktim. Aksam eve geldigimde dosyalarin yerinde durdugunu gördüm. Ama hiçbir dosya çalismiyor. Butun word belgeleri bozulmus durumda. Emuledeki downloadlarim gitmis. Zaten emulenin kendisi de açilmiyor. (ikinci hddden çalistiriyordum) Bozulan met dosyalarini duzeltme şansimizin olugunu biliyorum. Gerçi 001.part.met.bak dosyasinin ismini degistirmek istedigimde hata veriyor ve degistirmiyor ama bir sekilde çözerim veya tekrar indiririm. O önemli degil. Benim için önemli olan word dosyalarinin tekrar kurtarilabilmesi. Forumda arama yaptigimda sadece emule dosyalari için geri kurtarma seçenekleri var. Biliyorum sorunun cevabi mutlaka biryerlerde vardir forumda ama panik atak durumdayim. O dosyalar çok önemliydi benim için. Yedekleseydin diyecek arkadaslar haklilar. Yedegim var ama eski tarihli (eşşek kafam). İlgilenen arkadaslara tesekkur ederim... Nolur bir el atin sad.gif
Sevgiler,
F
20 yıl
battle.net pvpgn
ya arkadaşlat battleçnette bi sorunum vat arrange team oynarken(bu ararda nickim peanmass) ben kimseyi cağıramıyorum ama onlar beni cagırabiliyorlar.ben birini cağırdığımda karşı tatafta şu msjı cıkıyor:''this may occured becouse the team creator's computer is configured to block imcomming connections''. bende adsl var onunda firewallu kapalı bunu windowstan bı ayarı varmı.
F
20 yıl
fx5600 o/c( bi hata var ama nerde)
arkadaşlar şu linke bi bakarmısınız.ortada bi eksik var ama bulamdadım,bir yerlerde eksik bir şeyler bırakıyorum galiba.sonuclar (bundan öncekide 1703 idi) cok kötü düzeltmenin bir yolu varmı.

http://service.futuremark.com/compare?2k3=2650557
F
20 yıl
battle.net
bir aydır battele.net'te w3 oynuyorum ama bug yüzünden kazandığım birçok oyunu kaybettiğim yazıyor.dün gece iki süper oyundan sonra kaybettiğm yazınca sinir küpü oldum.bide tam adamı yenecekken disconnect oluyo yenilen adama victory yazıyo anlamadım neden olduğunu bilen biri varmı bunun çözümünü.bunlar yüzünden loss aldı başını gitti
[ban][ban]
F
20 yıl
emule(eşek)
emule programını yeni kurdum ve şarkı indirmek istedim ama downloadlarımım hepsine belkiyor diyor epeydirde bi değişiklik yok acaba bir ayrı mı yapamadım,bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
F
20 yıl
Yıldız Üniversitesi Şebnem Ferah Konseri
bu akşam (yani 28 mayıs) yıldız ünüversitesindeki şebnem freah konserine gittim[rockbnd][rockbnd].
Şebnem Ferah mükemmeldi
[pray][pray][pray][pray]

konsere gidipte kayıt yapan arkadaş varmı diye actım bu topiği
varsa lütfen haberleşelim banada versin bi kayıt(garibi sevindirmek sevaptır)[V]. emeğe ve alınterine saygılıyız kaydı verecek arkadaşa yaparız bi güzellik içi rahat olsun.
F
20 yıl
yeni anakart modelleri
bilgisayarımı değiştirmek istiyorum;
önçeliği anakarta verdim amd işlençili bir anakart almak istiyorum,
fiyatı maximum 140$+kdv olsun istiyorum bide k8 olması upgrade için iyi olur diye düşünüyorum.
birkaç siteye baktım ama göze batan bir şey bulamadım.
bide 5 tuşlu(a4tech dışında,gavur malı bir ayda bozuldu) optic mouse modeli arıyorum.
kardeşler önerileirnizi bekliyorum.
F
20 yıl
İİMMDAATTTTTTT
256 adsl'li internetim sabahtan beri yerlerde geziniyo.bana acil bir cözüm.bilgisayarda norton kurulu,updateleri yaptım virüs bulamadı.dün akşam sabaha kadar battel.net'te warcraft oynadım canavar gibiydi,şimdi kazaa bile bağlanamıyo,siteler çok yavaş acılıyo.yeni bir virüs mü var?
F
20 yıl
java ve santranç
yahoo.com'da santranc veya herhangi bir oyun oynamak istediğimde java yüklenmesi mesajı ile karşılaşıyorum yükleye bastığımda ise yüklenemediği ile ilgilimesaj geliyor[wand].java.com'dan download yapmak istediğimde ise 1 ile 2 saat arasında yüklenecek mesajı geliyo.bu sorunu daha kısa yoldan halletmenin bir yolu yok mu?[lamer]
F
20 yıl
adsl ve ev ağı
3 arkadaş kaldığımız yerde bilgisayarları biribirine bağlamak ve internet için adsl modem(4 port swicth'li) aldık hepimiz internete girebiliyoruz ama dosya paylaşımı yapamıyoruz[wand].paylaşım için ayar yaptıgımız da ise internete giremiyoruz.her iki olayıda(internet ve dosya paylaşımı) bir aarada yapabilecegimiz bir ayarla varmı [vkng]
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.