Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
508
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayarı formatladım bozuldu :(
T
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar başım dertte pc ye format attım herşey yolundamı diye aygıt yöneticisine bir girdim ne göreyim ETHERNET DENETLEYİCİSİ,PCI BASİT İLETİŞİM DENETLEYİCİSİ,SM BUS DENETLEYİCİSİ,UNİVERSAL SERİAL BUS(USB) DENETLEYİCİSİ bunların yanı hep sarı ünlem işaretli ne internetime girebiliyorum nede başka bişi ayrıca benim ekran kartı zotac 650 idi vede ekranım 1920.1080 idi artık kişiselleştir görüntü çözünürlük ayarları dediğimde en fazla 1280.1024 oluyor ayrıca dxdiag yazıp ekrana gelince benim ekran kartının ismi yazmıyor(YANİ GTX650) onun yerine standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı yazıyor. Dediğim gibi internetede bağlanmıyor. Konuyu telefondan açtım lütfen yardım edin !



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
11 yıl
Yarbay

sürücüleri tam kuramamışsın



C
11 yıl
Yarbay

Formattan sonra anakartının ve ekran kartının sürücülerini yüklemen gerekiyor, yüklersen sorun kalmaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Formattan sonra anakartının ve ekran kartının sürücülerini yüklemen gerekiyor, yüklersen sorun kalmaz.

Çok sağol ekran kartımın ve anakartımıın driverlerini evde yaptığım yarım saatlik bir arama sonucu buldum ve ikisinide yükledim problem ortadan kalktı vay be kendim sorunsuz format atttım bilgisayarıma ! Ama dur ! Bir sorun var benim pc masaüstü ve ekran kartı CD leri bana hazır olarak aldıgımda gelmişti ya laptoplardakiler CD leri nerden buluyorlar onlar ne yapıyorlar peki ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: tahtiravalli
Bir sorun var benim pc masaüstü ve ekran kartı CD leri bana hazır olarak aldıgımda gelmişti ya laptoplardakiler CD leri nerden buluyorlar onlar ne yapıyorlar peki ?

Laptopunun destek sitesinden indiriyorsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Teğmen

Ekran kartı ve işlemci driver' larını nvidia ve intelin sitesinden otomatik taratıp güncel sürümleri bulabilirsin geriye kalanları da slimdrivers adlı programlı bul hem temizdir hem de ücretsiz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.