Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1375
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sınav Dönemi İlaç Kullanımı
S
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu dönemde strese bağlı olarak psikiyatriye giderseniz adamlar direkt ilaç yazıyor ve psikoloğa yönlendiriyor. Ben bi dönem kullandım. Sonra bıraktım. Bu donemde antidepresan ilaç veya vitamin dikkat artırıcı türü ilaçlar kullananlarınız var mı? Yararları veya zararları nedır?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

G
12 yıl
Binbaşı

ben antidepresan kullanıyorum.yalnız bana yalnızca sınav için vermediler,başka sorunlarımda vardı...bu tür ilaçların türlü yan etkileri vardır.her ilaç herkeste aynı etkiyi yaratacak diye bir kaide yoktur ama genellikle ilaç kullanılmaya başladığında ilk bir kaç gün uykusuzluk sorunu çekilir ama daha sonradan bu durum düzene binecektir.antidepresanın iyi tarafı kendinizi daha iyi hissetmenizdir.lakin psikiyatra görünmeden bu tür ilaçları kullanmayın. aksi takdirde uyku bozukluğu,sık sık bulantı,kusma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.



S
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Ben bir sure prozac kullandım sonra azaltarak bıraktım. Doktorum arcalion verdi o bir antidepresan değil. İçinde vitamin bulunan bir ilaç. Doktor 2 ay kullan dedi. 2 ay doldu şimdi yine boşlukta hissediyorum



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

C
12 yıl
Çavuş

Balık yağı + nero nuriens
Eczacı hanım önermişti bu ikisini. Nero nuriense ygs den sonra başladım. Keşke daha önce baslasaymisim dedim. Soru çözme isteği verdi bana. Balık yağı da hatırlamaya yardimci oluyor. Fenim genel olarak balık yağı sayesinde oldu. Öneririm



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
12 yıl
Yüzbaşı

E
12 yıl
Yarbay

Kendini mahvedersin dersler süper olmuş neye yarar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Yüzbaşı

Balık yağı hafızayı güçlendiriyor diye duydum ama benim anlamadığım bu solgarın ürünleri gerçekten zihinsel aktiviteyi artırıyorsa herkesin her gün kullanması gerekmez mi?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.