Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
5861
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Galaxy S3 ekran kilidi sorunu
N
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar S3 sahibiyim. Üniversitede internetine bağlanmak için, üniversitenin sitesinden bi sertifika yükledim. sertifikayı yüklerken ekran kilidimi ayarlarını değiştirtirmek istedi bende tamam dedim. ama internete de bağlanamadım. sonrasında ekran kilidi ayarları da artık değişmiyo. sertifikayı da kaldırdım. unuttuğum bişeyler var galiba. yardımcı olursanız sevinirim. ekran görüntüsünü koyuyorum. model kısmının üstündekilere tıklayamıyorum

< Resime gitmek için tıklayın >




< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no nick no comment -- 17 Ocak 2013; 23:45:22 >

S
11 yıl
Onbaşı

Sertifikayı elle kaldırdığınızda o menüler aktif olmuyor. Ayarlar -> Güvenlik -> Kimlik Bilgilerini Temizle komutunu verdiğinizde aktif oluyor.



T
11 yıl
Er

Yaw telefonun ekrani masaya dogru koyup elime aldigimda kilit ekrani geliyor. Yani telefon tus kilidindeyken sensore elimi koyup cektigimde kilit ekrani geliyor. Ama tap tap map tap filan hic bir uyguluma yuklu degil telefona tus kilidiyle ilgili bu nasil oluyo arkadaslar bilen biri varsa lutfen kapatmam icin yardim etsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.