S

Onbaşı
19 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
2015 Erdal Bakkal İmsakiyeleri
Erdal Bakkal imsakiyeleri artık gelenekselleşti. 2015 imsakiyelerine şuradan ulaşabilirsiniz: http://www.sinanilyas.com/makale/63/2015-erdal-bakkal-imsakiyeleri.php

Tüm şehirler için imsakiye hazırladım. Yurtdışındaki belli başlı şehirler için de hazırladım. Yine de başka bir şehir için istiyorsanız web sitesinde yorum olarak yazın hazırlayayım.

Vakitleri Diyanet İşleri Başkanlığının web sitesinden aldım.

Aşağıdaki resim örnek olduğu için düşük çözünürlükte. Ama sitedeki resimlerin hepsi oldukça yüksek çözünürlükte. A3 kağıda bile çok rahat çıktı alabilirsiniz.


< Resime gitmek için tıklayın >
S
10 yıl
2014 Erdal Bakkal İmsakiyeleri
Geçen sene kendim için tasarladığım Erdal Bakkal imsakiyesini sosyal medyada paylaşınca çok büyük ilgi görmüştü. Gelen talepler üzerine diğer illeri de hazırlayıp web sitemde paylaşmıştım.

Geçen sene Cengiz Bey de hazırladığım imsakiyeden haberdar oldu ve bana çok beğendiğini yazdı. Hem imsakiyenin kendisine ulaşması, hem de teveccüh edip bana mesaj atarak çok beğendiğini söylemesi beni son derece mutlu etti. Bildiğiniz gibi, artık Leyla ile Mecnun dizisi yayında değil. Ancak bu karakter öyle büyük bir efsane haline geldi ki, yıllar geçse de unutulacağını düşünmüyorum. Bu yüzden, bu sene için de imsakiye hazırlamaya ve sizlerin beğenisine sunmaya karar verdim.

Türkiye'deki bütün iller için imsakiye hazırladım. Yurtdışındaki şehirler için de talep gelirse hazırlayabilirim.

İmsakiyelerde yer alan vakit bilgileri T.C. Diyanet İşleri Başkanlığından alınmıştır.

İmsakiyelere şu sayfadan ulaşabilirsiniz:http://www.sinanilyas.com/makale/63/2014-erdal-bakkal-imsakiyeleri.php

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.