Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
502
Tıklama
0
Öne Çıkarma
nba 06 oynayanlar bakın
L
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

han burda smaç yarısması var ya.işte orda bilgisayar söyle cok havalı hareketler yapıyor.alıyo topu arkasına atıyor sonra basket sokuyor.iste onu bizde nasıl yapcaz.ben birsürü smac biliyorum ama bunları bilmiorum.adam alıyo ayagıyla vuruyor sonra havada smaçy yapıyor.biz onu nasıl yapcaz?



R
18 yıl
Yarbay

O dediklerini sende yapabiliyorsun ama klavyede yapmak çok zor ve karışık.Klavyedede yapılıyor aslında ancak nasıl olduğunu unuttum çok fazla tuşa basılıyordu klavyede.En iyisi bir gamepad ile yapmak.O zaman çok rahat ve kolay oluyor.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
18 yıl
Yüzbaşı

kardes nası oluo onu da anlatsan bi ben uzun zamandır merak ediodum sormak aklıma gelmedi acıklayabilir misin bi yerde yazıo muu bunlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
18 yıl
Onbaşı

bende tusları kaydedemiyorum kaydettigim zaman hemen eski halini alıyor ne yapcam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Yarbay

BU TÜR OYUNLAR EN İYİ JOYSTİCK LE OYNANIYO TAVSİYEMDİR.



S
18 yıl
Onbaşı

sadece normal bi joystick ile oynayamazsın ben ps de oynadım R3 ve L3 tısları atıo topu ondn playstatıon joystick ini andıran bi joystick alman lazım ki war mı bilmiorm



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.