Öncelikle sürüş sırasında farkına varmadım ama rolantide gaza basıp çektiğimde devir düşerken sanki blow off varmış gibi ama daha kalın bir ses geliyor ayrıca bildiğimiz tiz turbonun sesi çok gelmeye başladı rahatsız etmiyor ama eskiden gelmezdi.
Ve en önemli sorun ise sabahları ilk harekette daha çok,araç ısındıkça azalıyor ama eğer araç yüklü ise ve de yokuş yukarı ise titresim artıyor. Mesela dik bir rampadan 3. vites ile çıkarken 2. vitese düşeceğim zaman debriyaja tam basmama rağmen dİşli sesi geliyor ama her zaman olmuyor.
Servise gitmiyorum sevmediğim için sanayide 3 ustaya gösterdim bir sıkıntı yok araçta diyorlar ama var ilk halini de biliyorum şimdikini de..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Öncelikle sürüş sırasında farkına varmadım ama rolantide gaza basıp çektiğimde devir düşerken sanki blow off varmış gibi ama
daha kalın bir ses geliyor ayrıca bildiğimiz tiz turbonun sesi çok gelmeye başladı rahatsız etmiyor ama eskiden gelmezdi.
Ve en önemli sorun ise sabahları ilk harekette daha çok,araç ısındıkça azalıyor ama eğer araç yüklü ise ve de yokuş yukarı ise titresim artıyor.
Mesela dik bir rampadan 3. vites ile çıkarken 2. vitese düşeceğim zaman debriyaja tam basmama rağmen dİşli sesi geliyor ama her zaman olmuyor.
Servise gitmiyorum sevmediğim için sanayide 3 ustaya gösterdim bir sıkıntı yok araçta diyorlar ama var ilk halini de biliyorum şimdikini de..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.