Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
931
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Inanılmaz Sıcaklık Degerleri Bir Bakarmısınız
K
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaslar bır yıllık garantısı devam eden laptopumun sıcaklık degerlerı asagıdakı gıbı.laptop maxımum oyun esnasında 20 dk acık kalıyor devamında sıcaklıktan kendını kapatıyor benım sormak ıstedıgım garantısı devam eden bır urune mudahale mı ederler macun fan temızlıgı gıbı seylerle yoksa benım bu laptopu degıstırme gıbı bır yasal hakkım varmı cunku sanırım bu forumda okudum bu derece sıcaklıgı gören cpu dan pek hayır gelmeyecegı soylenıyor.
resim:
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanando -- 10 Kasım 2012; 19:33:24 >

E
11 yıl
Yarbay

Fan da sorun olabilir. Garantiye gönderirseniz ya değişim yaparlar ya da fan da felan sorun varsa değiştirip gönderirler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
11 yıl
Çavuş

Çok da inanılmaz sıcaklıklar değil aslında. tabi işlemci modeline bağlı. mesela core 2 duo işlemciler 90 dereceye kadar dayanır ancak i5 işlemciler 105 dereceye kadar dayanabilir. Kendi bilgisayarımda bundan daha yüksek dereceler gördüğüm oldu. Ama hiç kapanma veya yavaşlama sorunu yaşamadım. Servise gönderdiğinde büyük ihtimalle fanı temizleyip termal macunu yenileyecekler. yenisini vereceklerini hiç sanmıyorum.

Eylül ayında prime95 programı ile test yaparken 100 dereceyi görmüştüm. az önce tekrar denedim ama 100 dereceye ulaşamadım. dış ortam ısısı çok etkiliyor. Yine de ısıdan dolayı kapanması büyük bir sorun. daha önce hiç başıma gelmemişti.

bu az önce test yaptığımda çıkan sıcaklık sonucu:

< Resime gitmek için tıklayın >

bu da eylül ayında yaptığım test:

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janset1604 -- 11 Kasım 2012; 0:23:28 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

cpu sıcaklık 99 ekran kartı sıcaklıgı 98 e ulastı yanana kdr devam :D

garantıye gonderdım bakalım durum ne olacak





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanando -- 6 Aralık 2012; 15:44:02 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.