Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
639
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sayısal Konu Anlatımı Tavsiyeleriniz
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadalar geometriden Simetri aldım. Fakat beklentilerimi karşılamadı. Bazı formülleri falan vermemiş. Benim istediğim bir kaç çözümlü örnek ve formüller bulunsun.

YGS-LYS Beyaz Kapak FEM nasıldır?



Ek olarak Fizik'ten Konu Anlatımı olarak 2-3 tane konu anlatımlı kitabım var. Palme'nin Biyoloji'sini almıştım. Gerçekten çok beğendim. Fizikte 4 kitapmış. Nasıl? Kullananlarınız var mı? Fizik benim için temeli olan bir ders. Tabii unuttum çoğunu.


Organik Kimya ile LYS kimya soru bankasını da alacağım. Onlar hakkındaki düşünceleriniz neler?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E=mc² -- 15 Ekim 2012; 18:39:50 >

İ
12 yıl
Yarbay

eksen ygs-lys geo. 2 kitap halinde.Soru sayısı az ama konuyu bence kavratıyor.Kesinlikle yanında ilave soru bankası gerekiyor ama konu anlatımı sade çalışırken de sıkıcı olmuyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl
Yüzbaşı

12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet içerik değişti. Yorumlarınızı bekliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Çavuş

Ben palme fizik kulandım/kullanıyorum.Çok memnun kaldım, mesela konuyu anlatıyor örnek soru veriyor, örneğin hemen altında senin çözmen için sorular var.Bu şekilde ilerleyerek istediğim sonuçları aldım.
Palmenin lys kimyasını ve ygs kimyasını (soru bankası) da almıştım.Şu ana kadar sadece ygsden çözmek nasip oldu, ondan da memnun kaldım tavsiye ederim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.