Yüzbaşı
06 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
11 yıl
- Limit Ders Notları - [Video Notları]
http://g1211.hizliresim.com/13/4/fn0tj.jpg SAYFA 1
http://g1211.hizliresim.com/13/5/fn0w4.jpg SAYFA 2
http://f1211.hizliresim.com/13/5/fn0xk.jpg SAYFA 3
http://f1211.hizliresim.com/13/5/fn0yp.jpg SAYFA 4
http://f1211.hizliresim.com/13/5/fn0z9.jpg SAYFA 5
http://f1211.hizliresim.com/13/5/fn10k.jpg SAYFA 6
http://f1211.hizliresim.com/13/5/fn11p.jpg SAYFA 7
http://f1211.hizliresim.com/13/5/fn12n.jpg SAYFA 8
http://f1211.hizliresim.com/13/5/fn14k.jpg SAYFA 9
http://f1211.hizliresim.com/13/5/fn161.jpg SAYFA 10

Arkadaşlar sınav dönemi, Whatsapp grubundaki arkadaşlar için çıkardım notları (elimde vardı.) Belki yardımcı olur size. Bolca soru örneği var. Ekolhoca'nın videosundan almıştım bu notları. İyi çalışmalar dilerim. Hata varsa affola.
12 yıl
5 Sap İstanbul Gezintisi
Merhaba arkadaşlar


Liseden beş arkadaş buluşup, İstanbul'da /Anadolu yakası olursa iyi olur biz avrupa yakasındayız./ Ne önerirsiniz? Geçen bayram Avrupa'daydık. Zevki yoktu. Şimdi Anadolu'ya el atalım diyoruz. Ekonomik olmalı bu arada.Öyle bir yemeğe 300 lira veremem.
12 yıl
- Fizik Formüller Arası Dönüşüm -
Merhaba arkadaşlar. 2-3 sene önce yanılmıyorsam momentumu sormuşlardı formülünü verip. Ders çalışırken Fiziğin Doğası testlerinde rastladım. Örneklere bakarsak,

Güç/Kuvvet = Hız

kg x (metre) kare / (saniye)küp = watt

Joule x (Saniye)kare = kg x mkare

vs. vs.


gibi türlü türlü ifadeler. Acaba elinizin altında var mı hepsinin formülü toptan? Taratıp çıkarırsanız ve ya bir internet sitesinde gördüyseniz linkini pmden paylaşırsanız sevinirim. Hepsini bir arada bulmak gerekiyor. İyi çalışmalar.
12 yıl
Seni seviyorum furkan [Youtube- Alkol, Kadın, Duygusal]
Her ne kadar videoya alması bence yanlış olsa da çok içli konuşmuş.

Ellerde biralar falan hoş olmamış. Ailesi ne tepki verir acaba?


Videoyu izlemek için tıklayınız
12 yıl
Günlük Çözdüğüm Soru Sayısını Not Etme
Merhaba arkadaşlar.

Geçen sene dershane küçük bir kitap dağıtmıştı ve ona günlük ders ders çözdüğün soru sayılarını yazabiliyordun.(genel toplam vs. vardı. ) İyi motive oluyordum. Yıprandı ve yırtılmaya uğradı o.

var mı tavsiye edebileceğiniz, günlük çözdüğüm soruyu not edebileceğim bir defter? Belki NT gibi mağazalarda vardır?
12 yıl
Sayısal Konu Anlatımı Tavsiyeleriniz
Arkadalar geometriden Simetri aldım. Fakat beklentilerimi karşılamadı. Bazı formülleri falan vermemiş. Benim istediğim bir kaç çözümlü örnek ve formüller bulunsun.

YGS-LYS Beyaz Kapak FEM nasıldır?



Ek olarak Fizik'ten Konu Anlatımı olarak 2-3 tane konu anlatımlı kitabım var. Palme'nin Biyoloji'sini almıştım. Gerçekten çok beğendim. Fizikte 4 kitapmış. Nasıl? Kullananlarınız var mı? Fizik benim için temeli olan bir ders. Tabii unuttum çoğunu.


Organik Kimya ile LYS kimya soru bankasını da alacağım. Onlar hakkındaki düşünceleriniz neler?
12 yıl
Kitap Tavsiyesi İstiyorum [ Hedef Yüksek ]
Merhaba arkadaşlar.

Ben direk tavsiye istediğim derslere geçeyim. Almayı planladıklarımı da yazayım.

YGS Matematik - Açıkçası sorunum yok. Almayı düşünmüyorum.
LYS Matematik - Konu anlatım olarak detaylı bir kaynağım yok. ZTV videolarından hallediyorum. Sıradışı Analiz Tamamı Çözümlü(SB) - Birey Mavi Seri(SB) - Fem İlk Adım (SB) - FİNAL (KA) - Matematik Vadisi (SB), aklıma gelmeyen bir iki kaynak daha var bunlar yetiyor. Ek olarak FEM Matematik soru bankasını almayı düşünüyorum.Siz ne dersiniz bu konuda ?

YGS/LYS Geometri - Temelim var ama iyi değilim. Bu konuyu halletmem gerek. Tavsiye istiyorum. Ama Güvender kolay geometri - Karekök 0 gibi basit kitaplar olmasın.
Konu anlatımı ve Soru bankası tavsiyelerinizi bekliyorum. ( Fem simetri nasıldır? )( Ek olarak çok fazla soru tipi görebileceğim bir çözümlü kitap olursa güzel olur..)

YGS/LYS Biyoloji - Palme almayı düşünüyorum. Soru bankası olarak ise Palme ile Fem Biyoloji soru bankası arasında kararsızım. Ne önerirsiniz?

YGS/LYS Fizik - Tavsiye bekliyorum. Fizikte Mustafa Beşer var LYS. Ancak ben sizden çözümlü örneklerin bulunduğu bir kitap istiyorum. Ek olarak Palme almayı düşünüyorum. Ne dersiniz? İhtiyacım var Konu anlatımı - Soru bankası

YGS/LYS Kimya - YGS Fem Simetri Kimya alacağım. LYS Simetri Kimya elimde mevcut zaten. Soru bankası olarak Palme mi alsam yoksa Güvender Fem mi alsam bilemiyorum. Palme yakın gibi geliyor.

YGS Türkçe : Dil bilgisi yok bende arkadaşlar. Kitap okuyorum o yüzden paragrafta sıkıntım yok. Fem Simetri Türkçe almayı düşünüyorum. Soru bankası olarak da Güvender yakışır diyorum. Bunu halletmeliyim.

Evet arkadaşlar, konuya güzel yorumlar bekliyorum. Hit bir konu haline getirelim ve paylaşalım bilgilerimizi. Sevgiyle kalın.

-- Femset nereden temin edebilirim arkadaşlar. Bakırköy'de ki 2. el kitapçılarda yok. Ne zaman gelir meçhul 2012-2013 basım. Acaba dershaneye uğrasam mı?
12 yıl
Yarın Konuşma Yapıyorum
Yarın büyük bir şirketin gençlere yönelik yapılanmasında kodamanlara karşı konuşacağım.

100-101 kişi arası katılım olacak. Kafama bir şey takıldı. Konuşmaya başlarken BEYLER, BAYANLAR MI desem? BAYLAR BAYANLAR mı desem ?
12 yıl
Mezunum, Aldığım Radikal Karar
Merhaba arkadaşlar mezuna kalıyorum hedef ODTÜ mühendislik fakültesi. Yani ilk 5.000

Dershaneye yazılmıştım.Kaydımı sildirdim. Evde kendi çalışmamın daha faydalı olacağına inandım. ZTV videolarını laptopa indirdim. İnternet yok laptopta. Şuan abimin kullandığı masa üstü bilgisayardan bunları yazıyorum.

Çalışmaya başladım, ama bir düzene giremedim. Ben de çalışma sistemimi değiştirme kararı aldım. Şimdi gelelim bu sisteme.

Uyandığımda o gün hangi dersi çalışalıyım ızdırabıyla karşılaşıyorum. Hangisine çalışsam bilmiyorum. ASIL ETKEN BU.

Konu konu değil, ders ders bitireceğim. Örneğin Türkçe 96 video. Bu 96 video için 1 haftalık bir süre ayıracağım. Bir hafta bittiğinde bu videolarda bitmiş olacak. Defter tutuyorum her ders için bu arada. Sonra YGS derslerini aradan çıkartırım. LYS derslerine ise MAT-2 ile başlarım, diyorum. Çok değil en fazla iki aya YGS biter. Çünkü temelim var. MAT-2'm çok iyidir.

Sizce ders ders bitirmek benim için faydalı olur mu? Sürekli tekrar ve soru çözüm de olacak tabi ki. Tecrübeli arkadaşları konuya bekliyorum. İyi çalışmalar.
12 yıl
Dershane Beni Oyalıyor mu?
Merhaba arkadaşlar. Dershane ayın 25'inde açılacak.Uğur bu arada. Ben kaydımı aldırmak istiyorum. Mezunum kendim çalışacağım.
Bugün gittim kaydımı aldırmaya %20'sini vermem gerekiyordu ücretin, anlaşmada öyle yazıyordu.330 tl ilk taksitti, yatırmıştım 70tl verip senetleri alacaktım..Gittiğimde durumdan bahsettim. Merkeze bildirmem lazım, dedi ve beni bir hafta 10 gün sonra arayacağını belirtti! Parayı vereyim dedim onu da kabul etmedi.İsmimi aldı ve merkezle iletişime geçeceğim dedi.

Ayın 15'i senet günü.Sizce beni oyalıyor mu? Dershane başlayınca, iş farklı bir boyuta geliyor. Tecrübeli arkadaşlar bir yardım edin. Bu yaptıkları ne anlama geliyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.