Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2467
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MONİTÖRÜMDE SİYAH BANT ! (ÇÖZÜNÜRLÜK DEĞİŞMİYOR)
S
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.

Monitörümde aniden siyah bant belirmeye başladı.Fotoğrafta çok belli değil belki ama şöyle açıklayayım,hem sağ hem sol taraftan 4-5 cm'lik bir siyah bant geliyor ekrana.Yani ekranın %30'u falan gidiyor ve küçük ekranda işimi yapmak zorunda kalıyorum.İnternette gezinirken birden oldu.Ekran kartı sürücümü güncelledim değişmedi.Sorunun sebebi ne olabilir bir bilginiz var mı ? Monitör ve ekran kartını alalı 2 ay oluyor.Şu kabloda sorun olabilir mi ? Çok teşekkür ederim.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



K
12 yıl
Yarbay

Sorununuzu yaşadığınız an SS alıp, buraya ekleyin, yalnız fotoğraf değil doğrudan ekran alıntısı ekleyin ki, nerede sorun var bakalım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Yarbay

Hz ayarlarınızı değiştirin bazen ondan kaynaklı olabiliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
12 yıl
Yarbay

Ekranın çözünürlük ayarından memnun iseniz, monitörün üzerindeki butonlar ile görüntüyü ekrana yayabilirsiniz. Bağlantınız DVI olsaydı bunu ayarlamanıza gerek kalmazdı, analog olduğu için bu ayar gerekiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ekran alıntısı eklediğim zaman siyah bölüm çıkmamıştı,ya da ben öyle gördüm Sorunu monitörün üstündeki tuşlara rastgele basarak hallettim.Ancak neden oluştuğunu bilmiyorum çünkü daha önceden o tuşlara basmamıştım.Hepinize teşekkürler.



X
12 yıl
Binbaşı

Monıtorun uzerinde degısık fonksiyonlar var kare, 16.9 16.10 ayarı gibi bu tuslar ekranı olduğundan kuçuk gosterır :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.