Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1248
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türk Futbolunda Tarihi Skandal ! ! ! Lütfen Herkez Okusun !
M
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar lütfen öncelikle objektif olalım, bu olayın fenerbahçe, beşiktaş, galatasaray, trabzon veya başka bir kulüp taraftarı olunmakla ilgisi yok. Bu olay hala yalanlanmamıştır ve eğer gerçekse sorumluların derhal istifa etmesi gerekmektedir. İşte haber linki:

http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=69787

Malesef futbolumuzun durumu içler acısı, oynanan masaoyunlarına bir yenisi daha eklendi. Ve gel gelelim koskoca spor medyası cesaret edipte yayınlayamamıştır bu haberi. Saim Altunterim'i de bu haberi yayınlayacak cesareti olduğu için ayrıca tebrik ederim.



D
12 yıl
Binbaşı

Haber sitesi uefa ya gönderilecek adresleride vermiş. İşte o adresleri verince bu haberın doğruluguna ınanmam ben arkadas. Medya sadece haber verır. Yönlendrıme yapamaz. Okuyan kısı kendınce yorumlar ve ona gore hareket eder. O adreslerı verırse ben art nıyet ararım.



W
12 yıl
Yarbay

Gerçek olduğuna nasıl kanaat getirdin?
Bence Trabzonsporlu vatandaşların senaryolarından biri, Baransu'nun senaryosu olsa bilirdik.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Zamanında yayınlanan mektubun örneğini ve ne şekilde konduğunu yazmış oraya, isteyen inanır isteyen inanmaz, ama Saim Altunterim'in ne kadar dürüst ve tarafsız haber yaptığını da bilen bilir. Kendisi de bu haberin henüz yalanlanmadığını söylemiş, ve diğer taraftan medya kuruluşları en ufak bir olayı bile bas bas bağırırken, böylesine ciddi bir skandal hakkında en ufak bir haber yapmamıştır, halbuki bu haber kendileri için velinimet, her gün yalan transfer haberleriyle gündemi oyalamak yerine bu haber ile 1 hafta idare edebilirler. Bir baskı var ki kimse bu haberle ilgili ses çıkaramamış..



M
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Evet iddianın sahibi Talip Doğan Karlıbel, ama ortaya atılan iddia yenilir yutulur türden değil arkadaşlar, adamların ağzından çıkan konuşmaları bizzat yayınlamış..



B
12 yıl
Binbaşı

GS için Denizli senaryosu, Bursa'ya da Avrupadan ceza ayarlandı güzel taktik bence %100 doğru bir haber.



S
12 yıl
Binbaşı

Talip Doğan Karlıbel



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
12 yıl
Binbaşı

Bende bı konuşma yazarım şuraya vaybe adamlar neler yapıyor dersin. Baransuda fb Lİ avukatların Yargıtay üyeleriyle yemek yerken ki fotolarına yayinlacakti ne oldu ? Sırf insanların aklını bulandırsınlar başka bir şey degil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
12 yıl
Yarbay

Talip Doğan Karlıbel gerçekten çok uydurukçu birisi. Konu dışında yazıyorlar ya bazen " cool story " diye, bu da aynen o tarz bir şey



N
12 yıl
Binbaşı

adam yazmış yedirmiş yapmayın arkadaşlar ya böyle bi mantık olur mu sizce? kesinlikle yalan haber
trabzonsporla ne işleri olcak ki düşürsünler
tamamını okumadım ama anladıgım kadarıyla sadri şenerin uefayla görüşmesini kesmek için düşürcekler sözde e bu adamlar salak mı trabzon durduk yere düşünce daha cok baskı yapmıycakmı
nerden tutsan elinde kalıyo boş bi metin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yüzbaşı

S
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Cavcav:
Basını da ayarlarız nasıl olsa siyasiler Fenerbahçe’yi kurtarmamızda olumlu mesajlar verdiler.


Buna inananın ağır holigan olması lazım. 3 tane insan, böyle konuşmaz. Bilmiyorum ama özellikle İlhan Cavcav'a yazılan replikler çok yalan dolanken, özellikle bu çok enteresan geldi.

Talip bu repliği yazarken, büyük ihtimalle Ak Partililer ve hükümete kızmış olacak ki, böyle bir şey yazmış. Bir de dikkat ediyorum, adamın Türkçesi çok bozuk, bu cümlede de anlamda bir sıkıntı var.

Ha ama kayıtları getirir çatır çatır önümüze koyarsa dediklerimizi geri alırız. Şu an Antarktika'da bile yalancı diye dalga geçilen bir adamı bu iddalarla ciddiye kimse almaz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.