Kız arkadaşımla hem biraz dolaşalım,yeşillik olur dağ olur böyle gezelim tozalım,sonra da denize girelim falan istiyoruz.Belli bir yere kadar arabayla gitme imkanımız var. Ama böyle çok kalabalık plajlar yerine dağlık-yeşillik alanların yanındaki ufak yerler tercihimiz.Geçen Foça'da böyle bir yere gittik ve çok hoşumuza gitti.Var mı böyle yerler bilenler?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ama böyle çok kalabalık plajlar yerine dağlık-yeşillik alanların yanındaki ufak yerler tercihimiz.Geçen Foça'da böyle bir yere gittik ve çok hoşumuza gitti.Var mı böyle yerler bilenler?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.