Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2146
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Haxball'daki 2-3 gündür anormal ping sorununa çözüm
W
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

"İnternet Explorer" arkadaşlar. Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama durum budur. Oynayanlar bilir aşırı lag ve ping sorunu vardı 2-3 gündür. Google Chrome'dan dolayı oluyor. Bugün İnternet Explorer'la denedim ve eski performansımı aldım. Yani pingim 50 civarı şuan İnternet Explorer'dan girdiyseniz ve hala lag varsa, odayı kuran kişi Chrome'dan açmıştır. Kendi odanızı kurunuz.

Edit: Faydalananlar uplasın ki; diğer player'larda görsün.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wto -- 5 Ağustos 2012; 3:15:27 >

M
12 yıl
Teğmen

Çok doğru bir yere değindiniz,benimde 2-3 gündür pingim arttı.Çok büyük uçmadı ama 150 oluyor genelde ancak pingden çok adamın kayması sinirlendiriyor,top kontrol edilemiyordu.Dün Opera'ya geçtim.İnternette surf için Chrome,Haxball için Opera kullanıyorum.

Not:Chromedaki ping artışının sebebi bence şu;Geçen günlerde ufak değiştirme yaptı Google belki kimse farkında değil ama yaptılar.Mesela site adresi girilen yerin solundaki küçük resim değişti.(Yada sadece bende öyle)Bu çok küçük bir şey ama Google'ın tarayıcı üzerinde oynamaya gittiğinin kanıtı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.