W

Yüzbaşı
12 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
11 yıl
Şarkının adı?
W
11 yıl
Collezione sipariş ?
Arkadaşlar 2 kazak 1 t-shirt siparişi vermiştim ödeme havale ile. Sonra kredi kartıyla almak için iptal etmek istedim ama siparişlerimde "ipt. talebi 0" dı 1 yaptım ama bi değişiklik olmadı. Sipariş hala aktif acaba iptal'in onaylanması mı gerek?
W
12 yıl
.
.
W
12 yıl
Bu ayakkabıyı nerden bulabilirim ?
AYAKKABI


Ankara'da veya herhangi bi sitede görenler, bilenler varsa çok müteşekkir olurum
W
12 yıl
İyi bi net tarifesi
TTNet 8mbit NetLimitsiz paketini kullanıyorum. Değiştirmek için paketlere bi bakayım dedim adam gibi paketler yok. Olan paketlerde değişime kapalı. TTNet farketmez smile, uydunet.. Bana iyi bi tarife söyleyebilecek var mı ? 1mbitten yüksek kotasıda sınırsız yada yüksek. ve 60tl'den(8mbit netlimizden) ucuz.
W
12 yıl
Dijitürk
Almaya karar verdim ama 1-2 sorum var. Dijitürk'ü olanlar cevaplarsa sevinirim.

Sporsever ve belgesel paketini almayı düşünüyorum. Sporsever paketinde "Lig tv 90+1" kanalı var. Bu nedir tam olarak Lig TV olmuyor mu ? 3 büyüklerin maçını gösterir mi ?

Sanırım farklı bir uydu alıcısı almam lazım. Bunu Dijitürk kurmaya gelen yetkili amcalar falan satıyor mu, yoksa başka mağazalardan mı almam gerek ? Bu konuda beni aydınlatırsanız makbule geçer
W
12 yıl
Dudaklarıma ve ellerime mayasıl ilacı sürdüm : /
Kışın ders çalışırken ellerimi kuruluktan kullanamaz hale geldim. Evde boştu, masanın üstündeki lokman hekimden alınan mayasıl ilacını sürdüm. Tabi haberim yoktu, yanlışlıkla. Üstünde hiçbirşeyde yazmıyor. O günden sonra hep kuru kaldı ve sürdüğüm yerler pütürleşti. Dudaklarımın kenarınada sürmüştüm ve oralarda sürekli kuruyor, yara oluyodu. 5-6 ay oldu ama hala oralar kötü. Dudaklarımın kenarı kötü duruyor ve ıslanıyor, sürekli silmek zorunda kalıyorum : / Ellerimde düzelme var ama hala kötü. Geçer umuduyla doktora gitmedim ama geçmedi. Hafta sonu doktora gidicem. Geçer mi bu arkadaşlar durum kötü. Aşşalayabilirsiniz.
W
12 yıl
Haxball\u0027daki 2-3 gündür anormal ping sorununa çözüm
"İnternet Explorer" arkadaşlar. Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama durum budur. Oynayanlar bilir aşırı lag ve ping sorunu vardı 2-3 gündür. Google Chrome'dan dolayı oluyor. Bugün İnternet Explorer'la denedim ve eski performansımı aldım. Yani pingim 50 civarı şuan İnternet Explorer'dan girdiyseniz ve hala lag varsa, odayı kuran kişi Chrome'dan açmıştır. Kendi odanızı kurunuz.

Edit: Faydalananlar uplasın ki; diğer player'larda görsün.
W
12 yıl
tivibu şifre değiştirme mail\u0027i gelmiyor
Antalya'ya yazlığa geldim 10 günlüğüne, tv yok net çok yavaş bari tv izlym tivibudan dedim. şifremi unutmuşum. şifremi unuttum diye mail gönder diyorum kullanıcı adımı yazıp, e-postada doğru fakat gelmedi bi türlü mail 5-6 kere yaptım 1 saattir.
W
12 yıl
İlginç
Florida Üniversitesi'nde olası bir Zombi saldırısına karşı ''Acil Durum'' planı bulunmaktadır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.