Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
2838
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Antivirüs Tavsiyesi(Lisanslı)
B
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kaspersky Internet Security programının lisans süresi dolduğu için çalıştığım işyerine antivirüs programı alma ihtiyacımız doğdu. İki gün içinde alımı gerçekleştireceğiz.

İşyerindeki bilgisayarlarda birçok kayıt tutulduğu için güvenli olmasına ihtiyaç var. Kullanımımıza bakarsak Outlook kullanmıyoruz. E-postalarımızı internetten(çok adi bir posta sunucumuz var) açıp eklerini indiriyoruz. İnternette her türlü siteye girilme ihtimali var. Yedeklerimiz çok yer kapladığı için bilgisayarların çökmemesi lazım. En iyi bilgisayarlar Pentium 4 3.0GHz HT işlemciye sahip. Yeri geldiğinde Celeron 2400 işlemcili bilgisayarda bile kullanacağımız için bilgisayarı kilitlemeden çalışması gerekli.

Kriterlere yönelik sorular olursa cevaplarım. Beklentimiz şimdiki kullandığımız programdan fazla yüklenmeyen, hatta daha az da yüklenebilir, servis desteği iyi bir program olması. Güncel bilgiler ışığında cevaplar verilirse sevinirim. Açıklamalı olduğu sürece marka fanatiklerinin görüşleri de ciddiye alınır.



A
12 yıl
Yüzbaşı

microsoft security essentials


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
12 yıl
Yüzbaşı

AV Comparatives 2012 mart ayı Antivirüs test raporları

VİRÜSLERİ TESPİT ETME YÜZDESİ
< Resime gitmek için tıklayın >


YANLIŞ ALARM YADA VİRÜS OLMAYAN ŞEYLERİ VİRÜS GİBİ GÖSTERME SAYISI ( düşük olan iyidir.)
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Sıralamalarda ilk üç sırayı GDATA ,Kaspersky ve Avira alıyor. Bu programlar daha güvenli fakat bilgisayarı kasarlar.O yüzden bence antivirüslerin amacına ters bir durum.

Çünkü bilgisayarınıza virüs girse yapacağı 2 şey vardır.Dosyalarınızı bozar siler yada kopyalar veya Bilgisayarınızı alabildiğine yavaşlatır kullanılmaz hale getirir.
Bilgisayarı kasan antivirüsler bana göre amacına uygun değil.zaten zararlı tespit % leri arasındaki fark %2 kadar. bu kadar fark için kasan bir antivirüs kullanmaya değmez.

Ben Nod32-Eset kullanıyorum.Business edition yada Master edition türleri daha sağlam koruma yapıyor.Güncel bir Eset antivirüsünden bilgisayarınıza çok küçük bir ihtimalle virüs bulaşabilir.

Tavsiyem nod32 dir. Optimum güvenli ve optimum hıza sahiptir.Bende nod32 kullanıyorum.

Ayrıca sadece antivirüs yeterli değil.bir USB koruma programı da olması gerek. Autorun Virus Remover, USB Shield,Panda USB Vaccine, Ninja pendisk tarzı programlar da kurmanız gerekiyor.çünkü virüsler başkalarının usb belleklerinden sizin bilgisayarınıza bulaşma ihtimali yüksek

Ninja pendisk programı takılan her USB belleğe Autorun.inf isminde silinemez bir klasör açıp içinde 2 tane klasör oluşturuyor. con ve nul.protected isimli 2 klasör.bu klasör isimlendirmesini normalde windows üzerinde yapamazsınız engellidir. bu da Autorun.inf üzerine yapıştırma yapılabilmesini engelliyor.ve takılı tüm USB bellekleriniz autorun.inf virüslerine karşı bağışıklık kazandırıyor.

Güvenli + bilgisayarı kasan= Kaspersky yada Daha az güvenli+ bilgisayarınızı kasmayan:Eset seçeneklerinden birini kendi kriterlerinize göre satın alın derim...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Yarbay

Bende Nod32 ye hiç güvenmiyorum , lisanslısını kullandım çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değil kafasına göre takılıyor. PC yi koruyor ama hiç bişi yapmadığı için güvenemiyorum bi türlüde ısınamadım.Galiba habire zooonk diye gelen uyarılara alışmışız.

Ben comodo internet security pro kullanıyorum web adresinden 5$ a satın almıştım 3PC 1 yıl.Firewall u en sağlam yazılımlardan birisi.Microsoft essential i hiç önermiyorum habire windows update den güncelleme yaptığı için windows ta şişiyor. Ben Panda yı çok beğeniyorum harbi işini yapan bir program.%50 indirimlisini bulabilirsen al kaçırma.

Ama forumda bir arkadaş trend micro titanium internet security 2012 ssatıyor 9TL ye bence onu alabilirsin.Hem ucuz hem iyi koruma.
http://forum.donanimhaber.com/m_60735515/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60735515


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ofiste birçok kişi bilgisayarı bir şekilde kullanıyor. Hepsi de acemi olunca güvenlik ön plana çıkıyor. Şahsi bilgisayarımı antivirüs olmadan bile kullanıyorum. İki sene boyunca sadece tek virüs girdi. O da devre dışı bırakılan programın çaresizliği oldu. Microsoft' un sitesinden indirdiğim temizleyici ile W32 ile başlayan tüm virüsleri temizledim. Güvenliği düşük olduğunda virüsün, programı devreden çıkarmasından ve kendini sabit diskin köküne kopyalamasından endişeleniyorum.

Sanırım Kaspersky ile devam etmemiz daha iyi olacak.



Y
12 yıl
Yüzbaşı

comodo internet security premium online desteğide var


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
12 yıl
Yarbay

KİS e devam et sen




_____________________________

Eski kullanıcı adı: Beardush

Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Onbaşı

KESİNLİKLE MİCROSOFT SECURITY ESSENTİALS.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
12 yıl
Yüzbaşı

E
12 yıl
Er

ESET, yepyeni iki farklı ve gelişmiş kurumsal ürününü geçtiğimiz ay kullanıcılarına sundu. ESET Endpoint Security ve ESET Endpoint Antivirus
olarak adlandırılan yeni kurumsal ürünlerimiz, büyük yeniliklerle kullanımınızda.

Uç Nokta Koruması, Veri Erişim Koruması, Uzaktan Yönetim, Raporlar, Günlükler & Bildirimler, Ağ Hızı ve Güvenilirlik gibi önemli konularda, kurumlar için fayda sağlayan ESET Endpoint Security ve ESET Endpoint Antivirus hakkında daha detaylı bilgi almak için satis@eset.com.tr 'ye mail atabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Teğmen

Kaspersky İnternet Security 2012 1PC 1 Yıl = 19TL
Kaspersky Anti Virüs 2012 5PC 1 Yıl = 69TL


Bu fiyatlardan temin edebiliriz.

İyi çalışmalar...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CREATIVE -- 31 Temmuz 2012; 12:52:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Teğmen

M
12 yıl
Yüzbaşı

Bana Kalırsa Kaspersky dan Şaşmayın Derim.

Güvenlik Açısından hiçbir problem Yaşamassınız



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.