Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
452
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İngilizce çeviri
F
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Beyler her hafta her hafta ticket atmamın sonunda(yaklaşık 2 aydır) 2. refund için değişik bir ticket geldi



My apologies, unfortunately there’s a limit on how many items we can refund, and we have refunded the most we were able. I understand your frustration but as the refund process has already been completed I cannot provide you with another exception.

We do provide previews for skins and champions in our announcements section and our Champion Spotlight videos. If you are having trouble with a champion I suggest searching for a guide or trying builds in custom games or in Co-Op vs AI. Our Champion Rotations are also a great way to try out a champion and see if they are to your liking. If you feel a champion is a little weak or too strong, remember we patch frequently with balance adjustments. If you have some suggestions on changes you think a champion should have we have our champion feedback forum for ideas just like these.

NA Champion Feedbackhttp://NA.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=4
EU West Champion Feedbackhttp://euw.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=7
EU Nordic & East Champion Feedbackhttp://eune.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=7

Good luck in lane,
Keeb

türkçeye çeviri lazım



F
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

[
12 yıl
Yarbay

spotlight izle customda dene diyo. bidaha ticket atarsanda banlarım diyo



A
12 yıl
Teğmen

üzgünüz, refund edebileceğimiz şeylerin bir limiti var, ve biz yapabileceğimizin en fazlasını yaptık (3 refunddan bahsediyor sanırım). üzüntünüzü anlıyorum ama, başka bi refund yapmışsınız ve size yeni bi ayrıcalık tanıyamıyorum.

skinler ve championlar için champion spotlight videoları yayınlıyoruz diyor, eğer bi championla oynamakta sıkıntı çekiyorsanız internetten build araştırabilir ve bunları co-op oyunlarda deneyebilirsiniz. ayrıca haftalık champion rotasyonlarımız da bi championu denemek için harika bi yol. eğer bi championun güçsüz veya aşırı güçlü olduğunu düşünüyorsanız, bunu dengelemek için sıklıkla yeni patchler yayınladığımızı hatırlayın. eğer bi championda yapılmasının gerekli olduğunu düşündüğünüz yenilikler varsa, forumlarda bize geri dönün demiş.



J
12 yıl
Yarbay

Senin refund işi yatar diyor. Champlar için custom gir farklı buildler dene güçlerine bak diyor. Ya da internetten build bak, herhangi bir önerin olursa ordaki linklerden onlarla paylaşabilirmişsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.