Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1072
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Iphone 4 5.1 den 4.3.3 e düşme. SHSH hakkında
O
14 yıl (738 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi geceler herkese,

Iphone 4 cihazım var. Aldığımda 4.3.3 yüklüydü üzerinde, 5.1 e yükselttim. Şimdi tekrar 4.3.3 e dönmek istiyorum.

Ancak tinyumrella ile shsh kayıtlarıma baktığımda 4.2.1-4.3.1 ve 4.3.5 e ait kayıtları görebiliyorum. 4.3.3 için alamamışız sanırım vakti zamanında.

Sormak istediğim. mevcut shsh larımla 4.3.3 e geçiş yapabilirmiyim? yani 4.2.1 e düşüp 4.3.3 e yükseltebilir miyim? Yada 4.3.5 e düşüp oradan shsh sız 4.3.3 e düşebilir miyim tekrar?

Cevap verenden Allah(c.c.) razı olsun.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
14 yıl (3177 mesaj)
Yarbay

Kaydınız yoksa geçemiyorsunuz maalesef.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl (2875 mesaj)
Yarbay

shsh yoksa yükleme de yapamazsınız, hiçbir yolu yok. sadece 4.2.1-4.3.1 ve 4.3.5'e geçiş yapabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.