Bizm okulun bilgisayarı çöktü. system32 /drivers/isapnp.dll dosyası bozuk deyip duruyor. r ye basıp onar diyor.nasıl yapılacak.yeni windows kurabilirim ama bir sürü program çalışamayacak.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
biras zahmetli iş.ilk önce bunun için bir program var kurtarma için diske yedekleme yapan windows.com.tr de bulabilirsin.yaklaşık 5-6 1.44 floppy disk lasım.dah sora sistem yedegini buna aktarıyosun.kurtarma konsolunu actıında senden disk istio.bunları sırasıyla tak,sorunun giderilir.
daha kısa olarak win cd kurulum cd sini dosta aç.system32 /drivers/isapnp.dll dosyasını yükle.
bu adresden dosyayı bul ve eski dosyanın üzerine kopyala diyecem ama sendeki sorun driver sorunu ilgili driveri tekrar kur verdiğim adreste yok senin dll driverlerine vs bak orda olması lazım
normal format atacakmışsın gibi cd den boot et makinayı karşına bu makinada kurulu bir windows vardır gibisinden bir yazı belirecek bu son safhada olur burada r ye bastın bastın basmadın format atmaya başladın demektir ilkinde r basmayacaksın unutma ikinci defa r karşına çıkacaktır normal format atar gibi çalışır ama daha kısa sürer
r ye basıp onar diyor.nasıl yapılacak.yeni windows kurabilirim ama bir sürü program çalışamayacak.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.