Önerdiğim ram overclock için idealdir.eğer sizin seçtiğiniz ramlere biostan ayar vermezseniz cl11 olarak çalışacaktır.benim önerdiğim ramlere ayar vermezseniz cl9 olarak çalışacaktır. hem sizin sectiğiniz ram i hemde benim seçtiğim ram i 1600 mhz ye overclock ederseniz sizin raminiz 1600 mhz cl9,benim ram im cl7 1600 mhz olacaktır. seçim sizin.
Başıma gelen bir olayı anlatayım; 1.65v ve 1.5v ramleri beraber taktım. İkisi de 1.65v değil 1.5v olarak çalıştılar. Şans işimi yoksa hep düşük olanla mı çalışıyorlar bilemiyorum.
asıl soru bendeki ramler gskill 1600 mhz 1,25 voltaj olan
inventusdan aşağıdaki ramleri alsam çakışma yaparmı burası merak verici...biri 1,25 voltaj diğeri 1, volaj ama zamanlamalar aynı 9-9-9-24
bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim....
şimdiden teşekkürler...
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3835
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.