Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
577
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Urgot Yardım
C
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bedava olduğunda severek oynardım. Geçen aldım, anladığım kadarıyla oyundaki tek ad caster, skilleri de biliyorum falan filan, early game terör estiriyorum taa ki 11 lvl olana kadar mid gamede kopuyorum herkes 18 oluyor 14-15 civarıyım ben kill kaçan adamları q ile öldürerek alıyorum, 1v1 hiçbir koşulda kazanamıyorum. Bu inanılmaz az kullanılan bir o kadar çirkin fakat çirkin olduğu kadar etkileyici bir sese sahip champion hakkında yardım istiyorum arkadaşlar.



R
12 yıl
Yüzbaşı

hangi champlarla 1v1 alamıyorsun ? mide gidip herkez 18'ken sen nasıl 14-15 oluyorsun ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Mid yollamıyorlar ki -.- Şu salak insalocklar yüzünden mid gidemedim, support ile birlikte bot yolluyorlar beni. Mid game başlayınca yani farm işi bitince kill alamıyorum lvlsız kalıyorum. Daha önce hep ap carry oynadığımdan bu konularda tecrübesizim onlarda rahat rahat kill alıyordum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
12 yıl
Yüzbaşı

urgot zaten bot gitmeli supportla birliktedede level konusunda düşük kalmaman lazım boş bulduğun her yeri kasarsan yarım saate 18 görmen lazım :/ mid gidersen ap carry parçalar muhtemelen


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Birde nasıl bir build izlemeliyim, cdr ve ad yoğunlaşıyorum birde manamune yetiyor yoksa yanlış mı yapıyorum?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
12 yıl
Yüzbaşı

biraz brusier carry olarak düşünebilirsin ama ultiyi verdikten sonra ölmemen önemli o yüzden frozen hearth + manamune alabilirsin.birde banshee , magic resist per level rune alırsın gerisinede 2 blood 1 mercury yeter sanırım urgotun normal ataklarından ziyade q suyla vuruyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReverdyFromLoL -- 24 Ocak 2012; 23:11:37 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Yarbay

Olaf al hepsini doğra



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.