C

Teğmen
14 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
12 yıl
Urgot Yardım
Bedava olduğunda severek oynardım. Geçen aldım, anladığım kadarıyla oyundaki tek ad caster, skilleri de biliyorum falan filan, early game terör estiriyorum taa ki 11 lvl olana kadar mid gamede kopuyorum herkes 18 oluyor 14-15 civarıyım ben kill kaçan adamları q ile öldürerek alıyorum, 1v1 hiçbir koşulda kazanamıyorum. Bu inanılmaz az kullanılan bir o kadar çirkin fakat çirkin olduğu kadar etkileyici bir sese sahip champion hakkında yardım istiyorum arkadaşlar.
C
12 yıl
Orianna Hakkında
Orianna hakkında tartışmak istiyorum arkadaşlar. En son aylar önce oynamıştım. Son free olduğu hafta malesef kaçırdım. O zamandan beri bir sevgim vardır, gerek oyun stili gerek sesi. Kafama takılan nokta şu; son zamanlarda orianna alacağımı söylediğim herkes Orianna'yı yerin dibine batırıyorlar. Yok en kötü mage yok onun kadar kötüsü yok, yok damage çok düşük falan filan. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
C
12 yıl
Magic Pent Quint yada Ap Quint?
Biliyorsunuz Magic Pent runeler indirimde. Direk ap alacaktım fakat bu fiyat beni caydırdı. Sizce hangisi daha faydalı olur? Ap earlyde çok büyük avantaj sağlar. Magic Pent de onun kadar fayda sağlar mı?


Şimdiden teşekkürler...
C
12 yıl
Yeni Konuşma Ekranı
Evet arkadaşlar PBE clientda bir işim vardı, girdim ve yeni konuşma ekranını gördüm işte ssler.

Bu açık

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu da kapalı hali

< Resime gitmek için tıklayın >

Edit: İmla.
C
12 yıl
LoL True Terror
Videoyu izlemek için tıklayınız

Ve birde bunu urgot ile düşünün.
C
12 yıl
Shyvana Build
Nettteki buildlerin çoğunu denedim. Özellikle mobafire dakileri. Pek hoşuma kaçtığı söylenemez. Hybird oynarım genelde. Off-Tank buildlere de açığım ama.
C
12 yıl
LeBlanc Hakkinda
su siralar bu championa taktim. karsima bir cok defa geldi. bazen berbat bazen ise resmen ezdi. late de up diyen var? ultisini de tam anlayamadim birileri gelip bu championu aciklarsa sevinirim.
C
12 yıl
30 level maçlar daha mı çok noob, feeder, leaver kaynıyor?
30 lvl olmadan önce özellikle 29da ne feeder ne noob ne de leaver/afk vardı. 30 Olduğumdan beri sadece 1 oyunda feeder/noob/troll vb. görmedim. Reportlar falan hiç bir işe yaramıyor mu? Böyle salakça iş olmaz arkadaş atacaksın bunlara ıp banı bir halt edemeyecekler. Salak salak insan kaynıyor ortalık. 1-6-0 Xin olabilir mi ya? 5. dkda 8 kere ölen olafımız da vardı. Rezalet bir el geçirmiştik. Gereksiz boş bir konu oldu ama içimi dökmek istedim. Zaten oynayacak zaman zor buluyoruz. Bir de oyun zevkimizin içine ediyorlar. Say ss dedim. What is ss dedi adam ya? Var mı böyle bir şey. Kafayı yemek üzereyim. Riotun bu duruma bir şey yapması gerek. Ban falan fayda etmiyor, ipleri düşürülsün champları alınsın oyuna giremesinler. Rezalet bütün oyunlarım.


Edit: Noktalama Fail
C
13 yıl
Error Splat
İki seferdir her oyuna girmeye kalktığımda Error Splat alıyorum. Hata raporu gibi bişi. İki el üst üste leave oldu ya pff. Şimdi repair yapıyorum. Önceden yapmıştım aynısı tekrar oldu, nedendir?
C
13 yıl
Netmaster - CXC-150 Modem Arızası yardım lütfen.
Uydunet kullanıyorum. Bir hafta öncesine kadar her şey normaldi. Hafta sonu uzun süreli internet kesilmeleri oldu. Pazartesiden beri de modemimin ilk Pc act ışığı yanıyor sonrasında hepsi yanıyor tekrar sönüyor ve aynı döngü devam ediyor. Problem ne olabilir? Yardım lütfen.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.