Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
590
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bağlantı problemi
B
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar,
PC'yi açınca her seferinde ağ ayarlarından devre dışı bırak, sonra etkinleştir yapmak zorundayım internete girmek için. Kesilmeler olağan. Nedense torrent akışında bi problem yok. Neden internete bağlanamadığım halde torrent de veya msn messenger da problem olmuyo? Yardım menüsü de bi problem bulamadı.

Sonra Bearshare'i indirdim daha da kötü oldu. Kesilmeler arttı.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



W
14 yıl
Yarbay

DNS'leri değiştir, daha da olmaz ise telekomdan kaynaklıdır. Google ping 70 bende ama siteye girmiyor, aynı dert sanırım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.