Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1319
Tıklama
0
Öne Çıkarma
silinsin
U
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

silinsin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uskumru -- 7 Ağustos 2021; 0:9:25 >

A
13 yıl
Çavuş

teşekkür ederim güzel site ama ben şahsenhttp://www.sinalemi.blogspot.com a takılıyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
13 yıl
Er

bizimde aynı tarz sitemizwww.filmvurgunu.com

Filmvurgunu.com - Tek link dvdrip film indirme adresi
< Resime gitmek için tıklayın >

Ücretsiz olarak yayınlanan,tamamı dvdrip kalitesinde olan ;Türkçe altyazılı filmleri , Türkçe dublaj fimleri, Türk yapımı filmleri indirebilirsiniz.Tüm filmler tek link olarak indirilmeye hazırdır.Hergün yenilenen ve sürekli güncelliği takip eden bir siteyiz.Devamlı olarak filmler eklenmektedir ve eklenen filmlerin çoğu yeni yapımdır.Eklenen filmlerin tamamı kalitelidir ve dvdrip formatındadır.Sitemizde her filmin kendine ait sitede sayfası vardır ve bu sayfa içinde filmin özeti,yapım tarihi,türü,süresi,imdb puanı,vizyon tarihi gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.Ekstra olarakda filmden kareler mevcuttur.

tek link film indirmesitemizde filmler belli bir kategoriye göre ayrılmıştır.Örn : aile,fantastik,aksiyon,romantik vs...Bu sayede İstediğiniz türde filmi ; altyazılı , dublaj , türk yapımı filmleri rahatlıkla bulabilir ve zevkinize uygun olan filmi rahatlıkla bularak , indirebilirsiniz.

[B]Film indirme[/B] sitemiz reklamsız olarak hizmetinize sunulmuştur.Bölyece sitede rahatlıkla dolaşabileceksiniz ve uygun filmleri rahatlıkla seçip indireceksiniz.Filmleri tek link şeklinde size sunarak , hem zaman kazanmanıza yardımcı oluyoruz hem de sorunsuz indirmenize imkan tanıyoruz.

Film indirme sitemizde ekstra özellikler bulunmaktadır . Bunlar : En çok indirilen filmleri , en son eklenen filmleri görebiliyorsunuz.Eklenen filmlerin içeriğinde yer alan facebook beğen butonu , twitter beğen butonu ile rahatlıkla filmlerimizi beğenebilirsiniz.Yorum ekleme özelliği ile izlediğiniz filmler hakkında yorumlarınızı belirtiyorsunuz,böylece diğer film sever arkadaşlarımıza yardımcı oluyorsunuz.

[U]Filmleri indirmek ücretsizdir[/U].Üye olmanıza gerek kalmadan indirmenize , yorum yapmanıza olanak tanıyoruz.Şimdiden iyi seyirler. :)

Sitemiz : tek link film indir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Çavuş

Tartışmayalım ama ben şahsenhttp://www.sinalemi.blogspot.com sitesi şu verdiğiniz sitelere on basar. dizayna bir bakar mısınız? allah aşkına insaf.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yarbay

Güzel site daha önce bi kaç film indirdim burdan


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
13 yıl
Onbaşı

www.tamdivx.com a da bir göz atabilirainiz arkadaşlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: kanunsuz_

www.tamdivx.com a da bir göz atabilirainiz arkadaşlar

Domain İsminiz Çok Güzel :) Başarılar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.