Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1515
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sidewinder x8 intellipoint macro hazırlama...
C
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sidewinder x8 intellipoint'de macro ayarlamaya çalışıyoruz COD oyuncusuyuz ve mouse un yan tuşuna makro atamak yapmak istiyoruz. Yarı otomatik silahlarda basılı tutarak ates eden bir makro hazırlamaya çalışıyoruz hakkında bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim. Kendimiz kurcaladık ama çok az bir ilerleme yapabildik.



S
13 yıl
Yarbay

tam anlayamadım fakat intelli pointi açtığında sol tarafa tuş ayarlama yeri var oradan macro editoru seç. açılan pencerede new macro de ve macro yapmaya hazırsın.
sonra çıkan pencerede altta büyük boşluk kısmına gel ve üstteki sekmelerden left click'i bul. altta çıkacaktır. sonra ok devam :) anlaşılmadıysa resimlerle yardımcı olurum yarın şuan zamanım kısıtlı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 10 Nisan 2011; 23:53:04 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

oraya kadar bulduk hatta yaptık ayarladık ama şöyle bi sorun var. Mesela A4 x7 lerde ayarladığımızda makro yu basılı tutunca kendi otomatik atıyor. Ama bunda hazırladığımızda hem zaman işaretciğinde hemde mouse işaretciğinde süre gösteriyor. Makroyu kaydedip de oyunda denediğimizde istediğimiz tuş ateş ediyor fakat 1 kere ateş ediyor ne basılı tutmada nede 1 kere basmada saydırmıyor. Onun yerine basıyoruz atmıyor ama eliğimizi tuştan çekince atıyor mermiyi. Sanırım ince ayarlama gerekli ama tam bilemiyoruz ne yapıcağımızı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yarbay

evet ince ayar gerekli şuan microsoft ürünüm yok akşama sidewinder klavyemi takacağım o vakit ss atarım fakat orada vardı bişeler hatırlıyorum click ayarladığın yerin sağında solunda veye altta karıştır sen akşama kadar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tamam hocam bekliyorum yardımlarınızı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >

enable macro repeat diyor bunu işaretleyerek deneyini ben şimdi notdefterine denedim 100 tane açtı herhalde :D
ayrıca belli bir süre basılı tutmasını istiyorsanız alttaki z tuşları ile bişeler yapacaksınızi z tuşuna basılı tutun vs. çıkıyorlar macro bölümüne time ekleyebiliyrsunuz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 13 Nisan 2011; 8:29:09 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

gene biraz deniyelim senide uğraştırıyoruz hocam ama kusura kalma tam mantığını çözemediğimiz için zor geliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yarbay

est. dediklerimi yaparsanız olur sanki bende oldu çünkü


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Teğmen

bende benzer birşeyle uğraşıyorum, intelli point ile mail adresimi yazmak istiyorum. alt+q tuş birleşimini kullanmam lazım ama iki tuşa beraber basılmasını nasıl girmemiz gerekiyor. sidewinder x6 klavye için.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.