dün gece bilgisayara (notebook) bios update edeyim dedim (nerden dediysem) sonra dos'tan bir güzel yaptırdım sildi,yükledi,kontrol etti derken tak enerji kesildi (batarya takılı iken) sonrası malum.bilgisayar enerji alıyor HDD dönüyor ama görüntü yok şimdi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olmaya çalışsın. Bilgisayar AMI Bios'a sahip. ne gibi bir kurtarma operasyonu yapabilirim, harici flopy ile disket oluştursam işe yarar mı? (gerçi harici flopy'de yok ama bir yerden bulmaya çalışırım) bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
şimdiden teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Çipe doğrudan yükleme yapabilen biryer varsa ordan yükletebilirsin. Harici floppy vs ile sorunun çözülmesi zor gibi, o şekilde yanıt alabiliyorsan Flash disk ilede müdahale edebilmen lazım.
şimdiden teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctortac -- 3 Nisan 2011; 17:45:08 >