Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1312
Tıklama
0
Öne Çıkarma
3D Side by side filmleri Blu-raye kaydetmek..
T
15 yıl (331 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Benim 3D film kayıtlarıyla ilgili bir sorunum var. Bazı 3D filmler 2 dosya şeklinde oluyor LEFT ve RIGHT şeklinde. Bu şekildeki filmleri blu-raye nasıl kaydetmeliyim ki video player dan izlerken 3D görüntü alabiliyim? 3D tv'min markası PANASONIC TX-P50VT20E ve elimde 3D görüntü alabileceğim 3 cihaz var (playstation 3 de dahil) Ben netten indirdiğim çoğu 3D filmi 50GB lık Dual layer BD lere yazarak arşivliyorum. Bu filmlerin çoğu ISO formatında olduğu için kolay oluyor ama bu side by side olan filmleri diğer tek dosya şeklinde olan filmler gibi (TSmuxer gui, BD Edit, HXD ve ImgBurn kullanarak) kaydettiğimde izlerken 3D görüntü alamıyorum.
Bunun farklı bir yöntemi mi var? Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?

Teşekkürler..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
15 yıl (331 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Kimse bilmiyor mu?



W
15 yıl (39 mesaj)
Onbaşı

Merhaba bende de sizdeki tv nin 42" olanı var. Side by side filmleri izlemekte ben de sorun yaşıyorum. Sadece sıralı çerçeve formatında izleyebiliyorum. Yan yana alt alta ve üst üste formatlarını menüde seçemiyorum bile. Öğrendiysen bana da yardımcı olur musun?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.