Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1704
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokia N8 mi HTC NexusOne mı Belkide Desire HD
A
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Değerli arkadaşlar. N97 telefonumu sattım ve yani bir telefon almaya niyetliyim. N8 almak isteyerek n97 mi sattım, telefon alırken bir çok onuyu ararştırırım. Sürekli Nokia kullandım bu güne kadar. Diğer teelfonlar hakkında bilgim oldu SE veya Samsung gibi beğenmediğim için kullanmadım. Böylece hep Nokia devam etti. Ancak n97 kullanırken Nexus One ı gördüm. Fazla bilgim yok ama android işletim sistemini, sistem için hazırlanmış geniş uygulama dağarcığını ve hızını merak ediyorum. Benim için fotoğraf kaliteside önemli, Flash da, bunlar içinde n8 e yakın duruyorum. N8 çok yeni ve 1000 lira civarı TR garantili, Nexus One eskimesine ve garantisiz olmasına karşın 900 lira civarı, bunların fiyat olarak üstünde DEsire Hd varki fiyat olarak o meblağa çıkmak istemsemde yoruları duymak istedim. Ama hiç bilmediğim Android için yorumlar istedim. Benim gibi durumda olanlar varsada herkese yarfımcı olmak isterim.

Lütfen kısa ve geçiştirme cevaplar vermeyelim. konu faydalı bir amaca ulaşsın. HTC yi tavsiye eden neden eder, Nokia yı tavsiye eden neden eder detaylıca rica ediyorum.



S
14 yıl
Yüzbaşı

kamerada n8 daha iyidir
ancak işletim sistemi olarak olaya bakarsak Nexus One android işletim sistemiylede n8 den cok daha iyidir
benim tavsiyem Nexus One yönünde
n8 özellikle internete girerken can cekişiyo
nokia ARM 11 680 MHz işlemci hızı ve 256mb ram kapasitesine sahipken
Nexus One 1ghz hız ve 512mb ram kapasitesinde


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 yıl
Yarbay

Vermiş Olduğun Telefonlar Arasinda En İyi Olani HTC Desire HD Olsa Gerek.Çünkü 4.3" Geniş Ekrani,2.2 Android Froyo İşletim Sistemi ve HTC Sense Arayüzü En İyi Olmasi İçin Gereken Nedenler.Ama Benim İçin Sadece Kamera Önemli Dersen Nokia N8 Ön Planda Olur Senin İçin.HTC Nexusone İse Çıkali Neredeyse 1 Yil Olmus Ama İlk Önce Güncellemeler Hala Bu Telefona Gelmektedir.Çünkü Google HTC'Ye Bizzat Kendisi Ürettirmiştir.Eğer Android Güncellemeleri Benim İçin Çok Önemli Diyorsan HTC Google Nexus One Bir Adım Önde Senin İçin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
14 yıl
Yarbay

Desire HD nin bataryası uzun süreli kullanıma dayanmaz.Ayrıca sesi düşük. Evet kamera ve sağlamlık için N8 en iyi seçim olur. Kamera için sitemiyorsan Nexus alınabilir.Ama etrafta Nexus S dedikoduları dolaşırken Nexus almak ne kadar doğru olur bilinmez tabi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 24 Kasım 2010; 8:38:09 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
14 yıl
Yarbay

Nexus one
Bundan sonrada uzun bir sure android kullanacaksin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Android kullandıktan sonra birdaha vazgeçemeyeceğim konusunu çok arkadaşım söyledi ancak bunun nedenini bilemiyorum henüz. Ama iyiden iyiye merak ediyorum, bu kadar çok övülen bir şey ile tanışmam lazım diye. ama nexus one sanırım artık klasmanın biraz dışında kalıyor; nekadar google ilk güncellemeleri ona yapsada, pil ömrü, ekran çözünürlüğü, fotoğraf çözünürlüğü, fm verici, tv out, gibi gibi özelliklerden dolayı.

Geriye Android için DESIRE HD ve N8 kalıyor.

n8 in garantili 1000 lira civarı fiyatına karşın 1500 lira yurtdışı cihaz fiyatıyla Desire HD benim düşüncemin biraz üstünde.

şöyle bir kaç gün daha takip edip her iki cihazı bir karar vereceğim inşallah.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
14 yıl
Yarbay

nexus one yabana atılacak bir cihaz değil, en azından rakibi n8 iken hiç değil.
http://www.pozitiftv.com/series/gelecekonline/android--bolum-1-/9301



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.