A

Teğmen
19 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Bosch WGA142X0TR mi WAT24581TR mi
Merhaba,

Forumu ve ürün yorumlarını araştırdığım kadarıyla Bosch 9kg 1200 devir A+++ çamaşır makineleri arasında bu iki model özelinde bir kıyaslama bulamadım. Bilgili arkadaşlardan yönlendirme alabilirsem çok memnun olurum.

Farkettiğim kadarıyla, WGA142X0TR kodlu ürün daha yeni bir model, Serie 4 makineler arasında yer alıyor, yıllık güç tüketimi diğer modele göre biraz fazla.
WAT24581TR kodlu ürün ise Serie 6 makineler arasında ve motoru daha dayanıklı ve güç tüketimi biraz daha az.

ikisinde de i-Dos özelliği yok
ikisinde de leke çıkartma özelliği var.

Benim farkedemediğim farklar ve tavsiyeleriniz varsa, öğrenmek isterim.

Sağlıklı günler dilerim.
A
14 yıl
Nokia N8 mi HTC NexusOne mı Belkide Desire HD
Değerli arkadaşlar. N97 telefonumu sattım ve yani bir telefon almaya niyetliyim. N8 almak isteyerek n97 mi sattım, telefon alırken bir çok onuyu ararştırırım. Sürekli Nokia kullandım bu güne kadar. Diğer teelfonlar hakkında bilgim oldu SE veya Samsung gibi beğenmediğim için kullanmadım. Böylece hep Nokia devam etti. Ancak n97 kullanırken Nexus One ı gördüm. Fazla bilgim yok ama android işletim sistemini, sistem için hazırlanmış geniş uygulama dağarcığını ve hızını merak ediyorum. Benim için fotoğraf kaliteside önemli, Flash da, bunlar içinde n8 e yakın duruyorum. N8 çok yeni ve 1000 lira civarı TR garantili, Nexus One eskimesine ve garantisiz olmasına karşın 900 lira civarı, bunların fiyat olarak üstünde DEsire Hd varki fiyat olarak o meblağa çıkmak istemsemde yoruları duymak istedim. Ama hiç bilmediğim Android için yorumlar istedim. Benim gibi durumda olanlar varsada herkese yarfımcı olmak isterim.

Lütfen kısa ve geçiştirme cevaplar vermeyelim. konu faydalı bir amaca ulaşsın. HTC yi tavsiye eden neden eder, Nokia yı tavsiye eden neden eder detaylıca rica ediyorum.
A
16 yıl
1987 300E Mercedes için sıralı otogaz tavsiyeleriniz.
Efendim ben 1987 model Mercedes 300E araca otogaz taktırmak istiyorum. konular derin ve bilgi gerektiriyor. bi masraf yapılacaksa doğru yapmak gerekiyor. Ben forumları araştırdım biraz ancak tam istediğim gibi bilgiler edinemedim. Çünkü daha önce hiç bir araştırmam yoktu.
Bahsettiğim araca sıralı sistem taktırmamın dez avantajı varmıdır? taktırmak için en uygun ve tecrübeli yerler nerelerdir? Gibi sorularıma cavap verebilirseniz çok sevinirim.

birde gördüğüm kadarıyla Atiker 1200 lira Türk malı olması da bir artı benim için. tabi BRC de en iyi olarak biliniyor oda sanırım 1400 e bulunuyor. 200 lira fazla bir fark değil eğer performansta ve ekonomide çok fark varsa... tabi firmaların tecrübeside çok önemli. mercedeslere çok montaj yapmış firmaları bulmam gerekiyor.

Son olarak İstanbul Anadolu yakasındayım...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.