Arkadasim bu model plazma olmuyor soylemeden gecemeyecegim
Bu arada kesinlikle bu sitelerden tv alma para tuzagi bildigin az kalsin bu hatayi yapiyordum.
istanbulbilisimden samsung 39c650 modelini aldim 1400 tl civariydi, ayni televizyon hizlialda felan 2000 tl Hem seninkini ust modeli hem de boyut olarak daha buyuk, hem de bir televizyonda olmasi gereken ozelliklerden daha fazlasi var.
Eger alicaksan istbilisimden dedigim modele bak derim
kamera, modem, fotoğraf makinesi, bilgisayarı gösteriyo ama bir tek telefon yok. bilgisayarım dlna sertifikası yok sadece telefonumda var hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
konuyu arkadaşım açmıştı farkındaysan görünce değiştirdim neyin ne oldupunu biliyoruz herhalde. bu arada konumuz dlna sertifikalı televizyon aynı şekilde dlna sertifikalı cep telefonuyla uyumlu olarak film aktarımı yapabiliyor mu? sorum dışında baya çene çalmışsın.
konuyu arkadaşım açmıştı farkındaysan görünce değiştirdim neyin ne oldupunu biliyoruz herhalde. bu arada konumuz dlna sertifikalı televizyon aynı şekilde dlna sertifikalı cep telefonuyla uyumlu olarak film aktarımı yapabiliyor mu? sorum dışında baya çene çalmışsın.
Konuyu doğru bölüme açarsanız ya da arkadaşınız açarsa insanları terslemenize gerek kalmadan cevabınızı alırsınız. İyi geceler.
http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-32-full-hd-lcd-televizyon-le-32c630/ProductDetails.aspx?productId=evsam32c630e&categoryId=155051#
yani bu telefonumdaki bir filmi tvden izleyebileceğim anlamına mı geliyor?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENCHAN -- 22 Ağustos 2010; 2:12:12 >