S.a Arkadaşlar bende çin malı nokia n97 telefon var bu telefonun menüsü ingilizce fakat mesaj yazarken ve telefon rehberine isim kayıt yaparken çince karakterler çıkıyor.
bu sorunu yazılımını yeniden yükleyerek çözebilirmiyim? 'sorun çözülmesede alttaki sorulara cvp verebilirmisiniz' çin malı nokia telefona orjinal nokia yazılımı yüklenir mi? yazılım yüklemesi nasıl yapılıyor.
yoksa telefon ayarlarından düzeltilebilir mi? 'ben çok aradım ama bulamadım'
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bu sorunu yazılımını yeniden yükleyerek çözebilirmiyim? 'sorun çözülmesede alttaki sorulara cvp verebilirmisiniz'
çin malı nokia telefona orjinal nokia yazılımı yüklenir mi?
yazılım yüklemesi nasıl yapılıyor.
yoksa telefon ayarlarından düzeltilebilir mi? 'ben çok aradım ama bulamadım'
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.