Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
631
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayarın açılırken kendini kapaması?
D
16 yıl (214 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar.

Normal kullanım esnasında(Mozilla, Utorrent, Bs player açıkken) bir anda kendini kapattı.Şu an tekrar açmaya çalışıyorum fakat tam windows ekranı gelecekken kendini kapatıyor bilgisayar.

http://img238.imageshack.us/i/windowsxp7nb7pg.gif/ Resimdeki ekran gelmesi gerekirken kendisini kapatıyor bilgisayar.

Son zamanlarda ayarlarıyla oynamadım, program vs değişikliği olmadı.Fakat hafızası ciddi anlamda doluydu.

Nasıl çözüm bulabilirim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
16 yıl (11431 mesaj)
Yarbay

Kasanin yan kapagini ac. tekrar yuklemeye baslasin. islemcinin sogutucusunun sicak olup olmadigini kontrol et. guc kaynagini kontrol et. isinan bir yer var mi diye?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl (1435 mesaj)
Teğmen

Isıdan dolayı oluyordur büyük ihtimalle.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl (214 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Haklıymışsınız beyler.Toz duman dolmuş kasanın içine, işlemciyi felan temizledim.Biraz toza bulandık ama işe yaradı. (:

Sağolun, iyi günler





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domates99 -- 4 Temmuz 2010; 13:33:05 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.