Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1844
Tıklama
0
Öne Çıkarma
win 7 de internet kesilme sorunu
M
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

win 7 ultimate 32 bit işletim sistemi kullanıyorum orjinal ..bazı sitelere girdiğimde internet kesiliyor bağlı gözüküyorum ama ne msn e nede baska sitelere giremiyorum..5 dk sonra veya msn deki sorun giderici yardımıyla düzeliyo.su ana kadar 3 sitede yaptı acaba sorun nedir çok önmeli olmasada.bide internet explorer 8 e geçmemi öneriyomusunuz.



Ş
14 yıl
Yarbay

bağlantınla ilgili bir durum olabilir dalgalı şekilde gelip gitmeler zaman zaman oluyor
veya bilgisayarında trojan tarzında zararlı yazılımlar bulunuyor olabilir iyi bir antivirüs ve trojan programı ile taratmanı öneririm... explorer 8e geçme ile bu durumun alakası yok... fakat geçmeni tavsiye ederim...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

2 tane virüs ve spyware programıyla tarattım sanırım virüsten diil çünkü formattan hemen sonra bile bu 3 siteye bağlansam net kesiliyo ama xp de bi sorun yoktu ..dns ayarlarını değiştirdim yasaklı siteler girmek için acaba dns den olabilir mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
14 yıl
Yarbay

64Bit sürümünde modem nete bağlı olmasına ve modem arayüzünüe ethernet üzerinden erişebilmeme rağmen nete giremiyodum bende vistaya döndüm.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
14 yıl
Yarbay

hocam aynı sorun banada oluyordu eğer ethernet driverı kuruluysa silin zaten win7 otomatik tanıyor biliyorsunuz bu realtek ethernet driverını kurunca bendede öyle sapıtmalar oluyordu windowsun kendi updateini kapayın bence otomatik update yapmasın windows



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.