Bir arkadaşım 2. el dizel araç almak istiyor. Bütçe 22 bin tl. Taş çatlasa bin tl üzerine çıkabilir. Km olarak 70 binin altında olmasını tercih ediyor. Focus veya megane 2 düşündük ama internetteki fiyatları fazla geldi. İstediğimiz fiyata bulabilir miyiz? Eğer bulunamazsa bunların dışında C sınıfı araç ne tavsiye edersiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu bütçeyle aslında C sınıfı düşünmeyin çünkü tam orta bir rakam. Biraz fiyatı çıkabilirseniz dizel olarak daha temiz bir C sınıfı alabilirsiniz ama bütçe max 22binse hem modeli yüksek hem km.si az bir B sınıfı dizel araç düşünün derim.
Benim önerim 2008 model düşük km.li, bazılarının hala garantisi devam ediyor, Seat Cordoba 1.4 tdi stylance. Sınıfının en donanımlı araçlarından ve yakıt ekonomisiyle de meşhurdur.
ABS+EBD 2 Airbag Ön ektif gergili emniyet kemerleri 6 hoplarlörlü direkdiyondan kumandalı mp3 çalar Ön ve arka sis farları Dijital klima HIZ SABİTLEYİCİ Yol bilgisayarı Elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalar 4 cam otomatik
Şehir içi 5.5lt şehir dışı 4.1lt yakıt tüketimi. 1.4 80hp 195nm tork.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.