Arkadaşlar borla çalışan bir sistem takılıp yakıt tüketimi şehiriçi %20 şehirlerarası ise %50 ye varan tasarruf oluyormuş bu sistem hakkında bilgisi olan var mı taktırıp kullanan var mı
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bu tür haberler hakkında ne düşünüyorsunuz diye başlık açarken birde nerden duyduğunuzu bu tür birşeyi açıklasanız daha güzel olmazmı acaba. ayrıca %50 yakıt tasarrufuda biraz uçuk geldi bana açıkcası.
sanayide yapılacak bor kazanıyla %50 tasarruf ha, komik ya, adamlar hybrid i bosuna geliştirmişler keske haberleri olsaydı, otomotiv firmalarına mail atmak lazım.
bizimkiler zamanında kanser bileziği, stres bileziği gibi bir yöntemle de yakıt tüketimini düşürmülerdi, hepsi saadet zinciri, kafası çalışan yöneticiler çıksa da ülkemizin geleceğine yatırm yapsalar, tübitakın çalışmalarına daha fazla kaynak aktarılsa. bor ve hidrojen enerjiine filan. Memleket ihya olur ne güzel. Belki küresel ısınma yavaşlar da torunlarımızın çocukları filan da yağan kar görürler. araplar da ham petrolü kıçlarına sürerler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmana -- 17 Ağustos 2005, 23:32:09 >