J

Yüzbaşı
25 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
18 yıl
bu şarkının adı ne?
http://www.youtube.com/watch?v=-h8QJUjU0Ss

arkadaşlar bu videoda çalan parçanın adı nedir?
J
18 yıl
iki internet bağlantısı kullanmak?
selamlar. ethernetten bağladığım modemim var, burada 512k sınırsız internet var, bunun yanında kablosuz bir internet daha var bi alt katta. şimdi bu iki bağlantıyı birlikte kullanmak mümkün mü? mesela ethernetle bağlı olanla rapid'den birşey indiriyorken; wireless bağlantıyla sörf yapmam mümkün mü acaba? saçmasapan mesajlar atmazsanız sevinirim
J
18 yıl
Anadolu yakasında yağmur yağan yer var mı?
Evet arkadaşlar, Anadolu yakasında Kadıköy-Pendik hattında yağmur yağan bir yer var mı an itibariyla?
J
18 yıl
Skystar 2.6 b,c,d
Arkadaşlar Skystar'larda bildiğiniz gibi revizyon versiyonları var b,c,d falan diye. En son olanı d diye biliyorum ben. Peki bu revizyonlar arasında ne gibi farklar var? Görüntü kalite farkı mı yoksa bazı donanımsal iyileştirmeler falan mı?
J
18 yıl
Ethernet kablosu rayiç fiyat?
Arkadaşlar 60-70 metre ethernet kablosu almam gerekiyor. İnternette biryerden metresi 50 kuruşa fiyat aldım. Sizce fiyat normal mi? Bana normal gibi geldi? Daha ucuz diyebileceğiniz bir yer var mı? Yazıcıoğlu'nun en alt katındaki kablocuda daha ucuza bulabilir miyiz acaba? Kesin bilgiler verirseniz sevinirim.(Tahminen şu kadar bu kadar demeyin lütfen). Şimdiden teşekkürler.
J
18 yıl
Karşıyakalılar Ege Tv basma videosu...(full)
Evet beyler uzun süredir bu videoyu arıyorum. Elinde olan varsa paylaşırsa çok sevinirim ya. Bir türlü full halini bulamadım. Nettekilerin ya sesi yok ya da baştan başlamıyor(abiler biz geldik selamün aleyküm abiler kısmından itibaren isitiyorum). Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler, ölüm kalım meselesi

Kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf!!
J
18 yıl
Araba için sahte alarm...
Arkadaşlar bizim buralarda hırsızlık vs gırla. O yüzden arabaya önlem olarak şöyle sahte bi alarm takayım diyorum caydırıcı olsun diye. Yani sadece kırmızı yanıp sönen bi led ön tarafa. İnternette büssürü sitede var ama hepsi aynı mavi ışıklı garip bişey, ve kocaman yani hırsız onu direk anlar alarm olmadığını. Sizin önereceğiniz birşey var mı? Alarm önermeyin çünkü hem taktırmakla uğraşmak istemiyorum hem de o kadar param yok.
J
18 yıl
Lastik sökme takma fiyatı?
Evet beyler malumunuz havalar iyice ısındı ve ben de biraz geç kalmış olmama rağmen kış lastiklerimi çıkarıp yaz lastiklerini takmaya karar verdim. 4 lastiğin sökülüp diğerlerinin janta takılması + balans için 30 milyon istediler toplam 4 lastiğe. Bu fiyat normal midir? Yoksa pahalı mı? Var mı fikri olan?
J
18 yıl
Araba neden çalışmaz?
Arkadaşlar genelde aracımı kapalı garaja bırakırım fakat dün açık bir yere bıraktım(direk güneş alan bir yer). Arabayı çalıştırdım ve markete gittim fakat marketten çıktığımda aracı çalıştıramadım. Marş motoru çalışıyor fakat motor bir türlü çalışmadı. Ben de kaputu açtım motoru biraz havalandırdım ve araç zor da olsa çalıştı(biraz gaza basarak). Daha önce de aracı dışarı sıcakta bıraktığımda böyle birşey başıma gelmişti. Sizce sorun nedir? Araç yaklaşık 2.5 senelik bir Peugeot 206. Bujileri henüz değiştirmedim arabayı aldığımdan beri.
J
18 yıl
İlkokul mezunlarının ehliyet almasını sağlayabilirsiniz!!!
Arkadaşlar biliyorsunuz uzunca bir süredir bu kanun gündemde. İlkokul mezunları ehliyet alamıyorlar. Bu insanların mağduriyetini önlemek isteyen arkadaşlar aşağıdaki mail adresine bir mail atarlarsa çok işe yarayacaktır.

gulseren.topuz@tbmm.gov.tr
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.