Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1207
Tıklama
0
Öne Çıkarma
keşke bir tane daha alsaydık... :))) (gerçek hikaye)
L
16 yıl (202 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar öncelikle belirtmek isterimki bu olay gerçekten yaşanmıştır ve komik olduğunu düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim.

bizim köyde ( köy neresi diye sormayın sölemiyecem :)) ) yaşlı bir amcayla torunu bir gün şehre giderler. o zamanlar ibrahim tatlıses ilk kasetlerinden birini cıkarmıştır. torun dedesini ikna edip 1 tane kaset alırlar. akşam köye dönerler ve kaseti takıp dinlerler. kaset bittiğinde dede torununa dönüp derki :

vah evladım çok da güzelmiş keşke bir tane daha alsaydık....

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
16 yıl (378 mesaj)
Teğmen

E
16 yıl (183 mesaj)
Çavuş

İ
16 yıl (5762 mesaj)
Yarbay

X
16 yıl (336 mesaj)
Teğmen

L
16 yıl (202 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

yine bizim köyde (ısrar etmeyin arkadaşlar neresi olduğunu sölemiyeceeem ) cine5 te lig maçlarının izlendiği zamanda meşhur bir kahvecimiz vardı (niye meşhur diye sormayın şimdi yanlışlıkla olurda bu siteye bi akrabası girerse niye meşhur olduğunu söylersem o da okursa ayıp olur :)) evet kahvecimiz vardı adı teyfik.
bu akıllı kahveye cine5 alıp maçları parayla seyrettirecek. ama bakıyorki kahveye almak çok pahalı ve akıllı ya evine diye alıyor ve kahveye kuruyor. kahveside evinin hemen altında. neyse bizim teyfik maçlar oldukça ne güzel para kazanıyor herşey yolunda. o yolunda olduğunu sana dursun cine5 müşteri hizmetlerinden teyfiğin evini ararlar ve telefona rahmetli teyfiğin annesi çıkar.

müşteri temsilcisi : iyi günler teyzeciğim. ben cine5 müşteri hizmetlerinden arıyorum. yayınlarımızdan memnunmusunuz?

zavallı teyzecik : ay yavrummm bizim gözü kör olası teyfik kahveye götürdü başkalarına izletiyor biz izleyemiyoruz !!! söyleyinde eve getirsin beni dinlemiyor.

tabi teyfik kaç para ceza yedi artık gerisini siz düşününn....



X
16 yıl (2142 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: xRabbiTx

keşke alsaydınız





DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.