Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
720
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Youtube'de upload sorunu
C
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar dünden beri youtube'deki hesabıma video upload etmeye çalışıyorum. Bir türlü başarılı olamadım, halbuki 2 hafta önce aynı fortmattaki başka bir videoyu upload etmiştim. Şu anda Upload Failed: An unknown error occurred hatası alıyorum. Bu hatayla ilgili birçok cevap buldum nette, denedim ama gene olmuyor. DNS değiştirdim, İE8, Firefox, Chrome'da denedim gene hepsi başarısız. Tubecast'i indirip denedim, o da error veriyor. En son biraz önce gene ne olur olmaz diye format değiştirdim. Wmv olarak upload etmeyi başaramadığım formatı avi'ye çevirdim, yok gene olmuyor. Upload video'ya tıklıyorum error veriyor, sonra sayfayı kendi kendine tekrar yüklüyor, bu sefer dosya seçten videoyu seçiyorum. Upload ediyor, ama sonunda gene error veriyor. Acaba error vermiş olsa da gene de yüklemiş olabilir mi diye videolarıma bakıyorum ama yok malesef. Genel olarak youtube'den kaynaklanan bir hata mı bu, yoksa sırf bana özel bir durum mu anlamadım. Yardımcı olabileceğiniz fikirleriniz varsa, paylaşırsanız sevinirim.



C
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek kimse? Biraz önce başka bir video daha atmayı denedim. Gene error veriyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sorun kendiliğinden çözüldü. Bugün tekrar aynı videoyu upload etmeye çalıştım ve error vermedi bu sefer. Sanırım sorun Youtube'den kaynaklanıyordu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yüzbaşı

dns ayarlarını tekrar bir kontrol et hangi numaraları girdin eğer olmuyorsa
208.67.222.222
208.67.222.220 bunu gir sorunsuz yüklersin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler, şu anda kullandığım dns'lerde sorun yok, ama seninkileri de denedim. Onlar da problemsiz çalışıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.