Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
759
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ice mage sorunu?
I
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Uzun zamandır flame mage oynuyordum +2 dual shio alınca ice mage olmaya karar verdim.itemlerim orta düzey elixir +8, garp +8 ve aztec gold molok +7 staflarım var ve ice için int'in önemli oldoğunu daha önce bir kaç yerde okumuştum.Şimdi stat pointlerimi nasıl vermeliyim daha önce ice kombinasyonlarını denemiş olan arkadaşlar en iyi int mp healt kombinasyonunu yazabilirse sevinirim. int:*** mp:*** healt:*** gibi nedenlerinide yazarsanız iyi olur.Benim aklımda 180 int 150 mp 80 healt gibi bir kombinasyon var bilen birininde yardımını alayım dedim.Yardım edenlere şimdiden teşekür ederim.

Not:kalkan alıp str verip tp mage oynamayı düşünmüyorum zaten complete +8 set , iron neck , glass belt , dd25 ve diger tüm anti deflerim(spear , clup , axe) var ben daha çok atak mage olup nt lerde iş görmek istiyorum oyüzden str filan katmadım.sizde str mage harici int mp healt kombinasyonlarınızı buna göre yazarsanız sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



W
16 yıl
Binbaşı

Ö
16 yıl
Yarbay

160 int kafi 180 e gerek yok .

160 int 200 mp

gerisi hp benim kombinasyonum bu



E
16 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: G.Eroğlu

3 staff? Orta düzey?


Server Cypher diye belirtmemiş, Millette 9 10 olunca bunlar orta düzey diye geçiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: s3rt4c


quote:

Orijinalden alıntı: G.Eroğlu

3 staff? Orta düzey?


Server Cypher diye belirtmemiş, Millette 9 10 olunca bunlar orta düzey diye geçiyor.

evet arkadaş haklı oynadıgımız serverda bu itemlerle ezik kalıyoruz malesef :) yorum yapan arkadaslar sagolsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

+8 elxiri üzerine para koyuup +8 glacier erenionla takasladım nt de güzel işe yarıyor(55 fr var çünkü).neyse halen statlarımı değiştiremedim hangisinin daha iyi olacagından emin değilim yokmu daha önceden ice mage oynayan kimse yardımcı olursa sevinirim.birde cypherda +2 dual cleric earing arıyorum satan varsa özel mesaj atabilir yada oyun içinde deliyMAGE ye pm atabilirler.oyun içi takasla alacagım.okuyup güncel tutanlara teşekür ederim şimdiden.

konu güncel...!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Binbaşı

Kardeş Sen İnt Mageyle Cok yüksek damage vurmak istiyosun bi kere burda yanlıs yapıyorsun.Health falan vermiceksin o zaman.Magic Power in Damageni Yükselttiğini biliyorsun?Complete Giyene kadar int,Kalanı Vericeksin MP ye.o zaman Yüksek Vurursun.Ama hp cok düşük oluyo diyosan O zaman da Complete yi değiştirip middle Class Satın alman Veya basman gerekebilir(Crystal Set De olabilir )



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.