Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1668
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vestel servisi arızalı Seg 42' plazma yerine 42' 42724 LCD verelim diyor...
S
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Benim yaklaşık 2 seneye yakın kullandığım SEG 42" plazma tv'mi yakın zamanda ekrandaki bol miktarda kırmızı/yeşil nokta oluşması sebebiyle servise gönderdim. Aldığım bilgiye göre televizyon için değişim kararı alınmış ve bana sorma zahmetine bile girmeden SEG 42" 42724 LCD Tv ile değiştirilmesi için işlemler başlatılmış (İtirazımı bildirdim hemen tabi).

Tv'mi yoğun olarak XBox 360 ve HD filmlerde kullanan biriyim ve açıkçası plazmamdan oldukça memnundum. LCD tvlere bana hep donuk gelen görüntüsü, hareketli sahnelerde iz görülmesi ve siyahı tam olarak gösterememeleri nedeniyle sıcak bakmadım bugüne kadar. Şimdi ise en azından bir neymiş diye bakayım dedim ama bana verilmesi düşünülen tv için ama internet üzerinde hiçbir özellik listesi, yorum, v.s. bulamadım.

Sormak istediğim aranızda bu bahsi geçen LCD tv'yi kullanan var mı ve varsa teknik özellik + yorumları nelerdir?

Şimdiden teşekkürler...



M
15 yıl
Yarbay

Yine plazma'ya devam etmek daha mantıklı görünüyor sizin için tepkime süresi ve sd yayınlar plazma kullanmış biri olduğunuz için size rahatsızlık verecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim, benimde isteğim bu yönde olacak gibi görünüyor. Maddi anlamda Seg LCD daha pahallı olmasına rağmen görüntüyü yadısayacağım gibime geliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Şimdi servisten teyit ettirdim ve yerine VESTEL MILLENIUM 4217 Plazma verecekler, logosu farklı olması dışında geri kalan teknik özelliker eskisi ile aynısı...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Yarbay

En güzeli olmuş umarım iyi günlerde kullanırsınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Yarbay

televizyon tercihiniz seg yada kaliteli firma servis guvencesinde olmasaydı acaba ne olurdu?ürün alırken aslında en cok dikkat etmemiz gereken ürünün kendisi degil firmanın güvencesi olmalıdır.dünyanın en kaliteli ürünüde olsa araıza yapar.bizler malesef önce marka sonra garanti diyen yasal haklarını hic bilmeyen tüketici toplumuyuz malesef!!!!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Açıkçası SEG marka plazmayı alırken üretici firmanın VESTEL olduğunu bilerek almıştım. Bir yandan da benim şansımmıdır bilemiyorum ama bugüne kadar bozulan her türlü elektronik üründe (harddisk, dvdrom, tv) kısa zamanda ve genelde yenisi ile değişim ile sorunum giderildi. Ülkemizde son yıllarda bu konuda ilerleme olduğuna inanıyorum ancak başınıza gelecekse ister türkiye isterse dünyanın en önde markası olsun yinede hertürlü eziyet ve sıkıntıyı çekiyorsunuz, kişisel olmasa bile arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla böyle. Ancak yinede bir ürünü marka ve desteği hakkında en ufak bilgi olmadan alınmasını bende tavsip etmiyorum...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Yarbay

ülkemizde malesefki!!!firmalar ürünü satana kadar tam destek sözleri havalarda uçuşuyor 2 sene garanti sözleri vs gibi.biz tüketicilerin malesefki haklarımızdan haberi yok!!!2 sene garanti şahsen beni ilgilendirmiyor 2 sene sonrası önemli kanunlarda hiç bir firma garantisi bitmiş bu ürünün parçası osu busu yok asla diyemez!!!cunki ithal eden firma garanti kapsamında tvlerin belirtilen ömürleri süresince her türlü yedek parça ve desteği vermek zorundalardır.bu kanunlarımızla sabittir!!!ben burda VESTEL ve arçeliği tebrik ediyorum inanılmaz bir tükeitici koruma politikalrı var.tüketici hakklarınıza sahip cıkarsanız inanın bu sorunlar ortadan kalkacaktır eski tarz mahalle esnafı davranısları olan firmalarda ya kanunlara uyacaklar yada silinip gideceklerdir.şahsen aldıgım ürünlerde sorun cıksada problem yaşamadım buna teknosa vatan arcelik dahildir.saygılarıyla tutumlarıyla müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.
önemli olan bir konuda ürünü aldığınız bayi çok önemli!!!sizlere tavsiyem bu firmaların ana bayilerinden ürünlerini satın almanız taşoron firmalardan aldığınız ürünlerde sorun yaşayabilirsiniz!!!
saygılarımla





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 23 Nisan 2009; 16:57:17 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.