Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
679
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hergün kullandığınız arama motorlarını kullanarak para kazanmak istermisiniz ?
C
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu sistem sayesinde arama yaparak ve arkadaşlarınızıda sisteme dahil ederek yüzlerce dolar kazanabilirsiniz...
Ilk bakışta bu tür kampanyalar kandırmaca gibi geliyor ama üye olurken kredi kartı istemiyorlar o yüzden kaybedecek birşeyimiz yok. Basit bir sistem , hali hazırda bulunan arama motorlarını kullanıyor.Sadece arama yapmak istediğiniz sitenin üzerinde küçük bir reklam çıkıyor ve site gelirini buradan sağlıyor.

Istediğiniz arama motorunu seçerek arama yapabilirsiniz.Arama başına 0.02 cent kazanıyorsunuz.Her gün 40 arama hakkınız var bu da günde 40x0.02 cent=0.8 cent kazabiliyorsunuz anlamına geliyor. Her gün 40 arama yaparsanız ayda 24 dolar toplayabilirsiniz. Üstelik arkadaşlarınızı üye yaparsanız onlar ne kadar kazanırsa bir o kadarda size kazandırıyorlar.Diyelim 10 arkadaşınıza referans verip üye yaptınız ,hepside günde 40 arama yaparak ayda 24 dolar kazandı.

Sonuçta 24x10=240 dolar arkadaşlarınızdan gelir elde ediyorsunuz sizin kazandığınız 24 dolarda var , 262 dolar ediyor :D Nasıl olsa hepimiz arama yapıyoruz neden hem arayıp hemde kazanmıyalım.

Kazandıklarınızı paypal sistemiyle internetten alışveriş yaparak harcayabiliyorsunuz.Paypal çok yaygın olduğu için hemen hemen tüm yabancı sitelerde geçerli.

Bu siteye girdikten sonra register linkinden üye olup para kazanmaya başlayabilirsiniz.
Oturduğunuz yerden para kazanmak diye işte buna derler.Inşallah bu site çabuk kapanmazda bizde üç beş kuruş kazanırız :)



A
19 yıl
Yüzbaşı

buyurun burdan girin=

http://netbux.org



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.